Esteettisen Hammashoidon Klinikka
Pyydä maksuton hoitoarvio › Varaa aika › Ennen ja jälkeen ›
Esteettinen Hammashoito klipsu

Uutiset

Paikka avoinna hammashoitajalle Helsinkiin

Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä huipputiimiin, sillä haemme Helsingin vastaanotollemme hammashoitajaa. Kyseessä on vakituinen paikka 100% työajalla. Työ on pääasiassa hammaslääkärin avustamista, johon kuuluu välinehuolto sekä asiakaspalvelu. Haemme tiimiin ulospäin suuntautunutta, hyvillä vuorovaikutus- sekä asiakaspalvelutaidoilla varustettua reipasta ja iloista persoonaa, jolla on kokemusta monipuolisesta avustamisesta. Vaatimuksena on hammashoitajan laillistettu ammattitutkinto. Työ alkaa mahdollisimman pian, … Jatkuu

Black Friday

Musta perjantai, valkoiset hampaat. Black Fridayn kunniaksi kombinaatiovalkaisu -50 % koko viikon. Kombinatiovalkaisun hinta on normaalisti 600 euroa ja nyt Black Friday- tarjouksessa 300 euroa! Varaa aika konsultaatioon viimeistään 1.12.19 kello 23:59 mennessä, niin saat lunastettua itsesellesi kombinaatiovalkaisun -50%. Hampaiden Valkaisu on tehtävä viimeistään 31.12.19 mennessä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

eSmile – Kuopio muuttaa

eSmile – Kuopio muuttaa uusiin tiloihin 3.6.2019. Palvelemme normaalisti toukokuun loppuun tutussa paikassa Ajurinkadulla. Uudet tilat valmistuvat toukokuun aikana ja aloitamme toimintamme uusissa tiloissa 3.6.2019 osoitteessa Vuorikatu 36, 70100 Kuopio. Tervetuloa!