Esteettisen hammashoidon klinikka

Helsinki

Espoo

Kuopio

Varaa aika › Pyydä maksuton hoitoarvio › Ennen ja jälkeen ›

Esteettinen hammashoito

Mitä on esteettinen hammashoito?

Kaunis hymy valloittaa! Esteettinen hammashoito tarkoittaa kaikkia niitä toimenpiteitä, joilla hampaiston ulkonäköön ja toiminnallisuuteen vaikuttavia ongelmia voidaan korjata: esimerkiksi oikomishoidot, valkaisut tai hammaslaminaatit.

eSmile on alansa edelläkävijä sekä Suomessa että kansainvälisesti. Henkilökuntamme koostuu kokeneista ja arvostetuista spesialisteista, joiden käsiin voit huoletta luottaa hampaidesi hyvinvoinnin. Meillä hammaslääkärin lisäksi hoidostasi vastaa koulutettu tiimi. Hoitofilosofiamme perustuu noninvasiivisen hammashoidon periaatteisiin. Se tarkoittaa, että pyrimme suorittamaan kaikki toimenpiteet mahdollisimman pitkälle omaa kudosta säästäen ja turhia toimenpiteitä välttäen. Tämä filosofia ohjaa vahvasti kaikkea toimintaamme ja erottaa meidät muista alan toimijoista – noninvasiivisuus ja minimaalinen invasiivisuus ovat tärkeitä ohjenuoria kaikissa hoitovalinnoissamme.

Jokainen asiakas on yksilö. Hoidoissamme huomioimme aina kasvojen mittasuhteet sekä hymykaaren ja hampaiden pituuden, jotta hymy olisi luonnollisesti sopusoinnussa kasvojen kanssa. Joskus hammaskaaren kaunistamiseksi riittää yhden hampaan asentovirheen tai värin korjaaminen, joskus tarvitaan useampien hoitojen kokonaisuutta. Pääsemme kestäviin tuloksiin kuitenkin nopeasti, koska hoitojemme laatutaso on kansainvälistä huippua.

Esteettisessä hammashoidossa hampaiden pieniä asentovirheitä, muotoa ja väriä voidaan korjata ohuilla posliinikuorikoilla tai käyttämällä kerrostamalla esteettistä muovia. Oikomishoito puolestaan mahdollistaa kauniin hammaskaaren luomisen ilman posliinikuorikoita niissä tapauksissa, joissa asiakas on tyytyväinen hampaiden muotoon, mutta hampaistossa on pieniä asentovirheitä.

Vastaanotollamme käytetään hampaiden oikomiseen pääasiassa Invisalign-menetelmää. Invisalign mahdollistaa hampaiston oikomisen ilman kiinteitä oikomiskojeita hyvin huomaamattomilla oikomismuoteilla. Vaihtoehtoisesti hampaat voidaan oikoa myös kiinteillä hammasraudoilla, joita saa myös oman hampaan värisillä keraamisilla kiinnittimillä.

Vastaanotollamme työskentelee ammattitaitoisia eri osa-alueiden asiantuntijoita sekä erikoishammaslääkäreitä, joten korkealaatuiseen lopputulokseen päästään niin estetiikassa, implanttihoidoissa kuin ienalueiden plastiikkakirurgiassakin. Hoitomme on mahdollista suorittaa myös nukutuksessa tai kevytnukutuksessa.

Kaunis hymy valloittaa