Esteettisen Hammashoidon Klinikka
Pyydä maksuton hoitoarvio › Varaa aika › Ennen ja jälkeen ›
Esteettinen Hammashoito klipsu

Hammaslaminaatit

Esteettisen
Hammashoidon
Hammaslaminaatit

Hymyile tutuille, koska tiedät heidät hyviksi, ja tuntemattomille, koska he ovat hyviä, vaikka et heitä tuntisikaan.

Mitä hammaslaminaatti tarkoittaa?

Hammaslaminaatti eli posliinikuorikko on hiuksenhieno ja ohut pinnoite, joka kiinnitetään hiotun hampaan päälle. Vastaanotollamme käytetään ainoastaan E-max ja IPS Empress -kuorikoita. Pinnoite on lasikeramia, joka on hyvin esteettinen, valoa läpikuultava materiaali ja antaa lopputulokseltaan luonnollisen kauniin vaikutelman. . Hammaslaminaatit ovat yhtä luonnollisen tuntuisia kuin omat hampaat ja lisäksi niiden väri pysyy muuttumattomana.

Hammaslaminaatteja käytetään korjaamaan hampaiden voimakkaan kulumisen jälkiä, jotka voivat olla seurausta useista erilaisista syistä. Yleisimpiä käyttötarkoituksia ovat muun muassa lohkeamat, värivaihtelut, kiillelaikut ja runsaasti muovipaikatut hampaistot. Myös hampaiden asentovirheet, kuten limittäisyys, kiertymät ja raot hampaiden välissä sekä puuttuvat hampaat voidaan korjata hammaslaminaateilla eli posliinikuorikoilla. ENNEN JA JÄLKEEN -GALLERIASSAMME voit tutustua hammaslaminaateilla saavutettuihin tuloksiin. Hoitotarinat-sivuilta voit myös lukea asiakaskokemuksia hammaslaminaatteihin liittyen.

Hellävarainen hoitomuoto myös hammaslaminaateissa

Hoitofilosofiamme mukaisesti suosimme aina mahdollisimman NONINVASIIVISIA HOITOMENETELMIÄ Joskus hammaslaminaattien tekeminen on mahdollista Prepless-tekniikalla, jolloin omia hampaita ei porata lainkaan. Lumineers on amerikkalainen tuotemerkki hammaslaminaatille, jossa oman hampaan pinnalle liimataan ohut posliinikerros ilman, että omia hampaita joudutaan poraamaan tai puuduttamaan. Vastaanotollamme tehdään esteettistä hammashoitoa samalla toimintamallilla. Hoitomuoto on yleistymässä, mutta ei sovellu asiakkaille, joilla on hampaissa suuria asentovirheitä.

Hammaslaminaatit vaihtelevat kustannuksiltaan ja hinnat määräytyvät hoidetun alueen mukaan.. Alkaen-hinnat löydät HINNASTOSTAMME ja yksilöllisen arvion omaan tilanteeseesi saat ensimmäisen konsultaatiokäynnin yhteydessä. Hoito suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti!

Hoidon eteneminen

Hoito alkaa tutkimuksella ja esteettisellä konsultaatiolla. Ensimmäisellä kerralla keskustellaan asiakkaan toiveista ja koetuista ongelmista sekä otetaan hampaista alkumallit. Jäljennökset voidaan ottaa perinteisellä menetelmällä tai digitaalisella skannerilla, jolloin mallit ovat hammaslaboratoriossa jo ennen kuin asiakas ehtii pois hammaslääkärin vastaanotolta. Ensimmäisellä käyntikerralla hymyalue myös valokuvataan.

Seuraavalla kerralla asiakkaalle esitellään visuaalinen luonnos tehdystä hoitosuunnitelmasta, jolloin asiakas voi tarkastella mahdollista lopputulosta. Tässä vaiheessa tehdään monesti vielä pieniä muutoksia asiakkaan toiveiden mukaan. Tämän jälkeen hampaat hiotaan ja jäljennetään sekä lopuksi valmistetaan väliaikaiset kruunut, jotka ovat kopiot suunnitellusta lopputuloksesta. Näin asiakas pääsee jo tutustumaan uuteen hymyyn.

Pysyvät hammaslaminaatit kiinnitetään hampaiden ulkopinnoille esteettisellä muovisementillä. Lopullisten hammaslaminaattien kiinnitys hoituu yleensä yhdellä käynnillä.

Hammaslaminaattien kiinnityksen jälkeen on hyvä seurata lopputulosta. Ensimmäinen kontrolli suositellaan varaamaan noin viikon päähän työn valmistumisesta. Tällöin lopputulos valokuvataan ja kontrolloidaan. Hyvin hoidettuna hammaslaminaatit voivat kestää koko loppuiän. Säännöllinen hampaiden hoito vaikuttaa hammaslaminaattien kestämiseen. Esteettisen hammashoitoon erikoistunut hammaslääkäri antaa ohjeet ja suositukset hammaslaminaattien hoitoon.

Hammaslaminaatit ja luonnollinen lopputulos

Hammaslaminaatit eli posliinikuorikot tehdään aina käsityönä. eSmilellä me arvostamme huippuestetiikkaa, vaadimme sitä myös yhteistyökumppaneiltamme. Haluamme tarjota asiakkaillemme maailman huippujen kättentöitä ja siksi olemme valinneet hammaslaboratorioista kumppaniksemme kolme esteettisen hammashoidon huippuosaajaa, Edson da Silva Premium Lab Portugal, hammasteknikko Aki Linden Helsingistä ja Smile Designs By Rego USA:sta.

”Emme etsi helpointa tietä, vaan parasta lopputulosta”, toteaa estetiikan asiantuntijamme hammaslääkäri Hannu Vesanen.

Hammaslaminaattien hinnat

Hammaslaminaatit vaihtelevat kustannuksiltaan ja hinnat määräytyvät hoidetun alueen mukaan. HINNASTOSTAMME löydät alkaen-hinnat toimenpiteille. Tarkemman ja yksilöllisen arvion omaan tilanteeseesi saat ensimmäisen konsultaatiokäynnin yhteydessä. Hammaslaminaatti-hoito suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.