Esteettisen Hammashoidon Klinikka
Pyydä maksuton hoitoarvio › Varaa aika › Ennen ja jälkeen ›
Esteettinen Hammashoito klipsu

Oikomishoidot

Esteettisen
Hammashoidon
Oikomishoidot

Oikomishoito

Sopiva oikomishoito juuri Sinulle

Tahdotko kauniin hymyn ja tasaisen hammasrivin? Hampaiden oikominen onnistuu aikuisenakin, ja nykyisillä hoitomenetelmillä se on aivan erilaista kuin muistot kouluvuosien hammasraudoista! Luonnollinen purenta näyttää ja tuntuu hyvältä. Oikomishoito auttaa sinua saamaan hymyn, joka huomataan.

Kauniin ulkonäön lisäksi oikomishoidolla on paljon muitakin vaikutuksia. Onko sinulla epämääräisiä oireita ja kipuja leuan ja puremalihasten alueella? Virheellinen purenta voi aiheuttaa monenlaisia vaivoja ja oireita. Hampaiden oikominen auttaa, kun purenta oireilee ja aiheuttaa kipuja. Leukakivut ja puremalihasten kireys helpottuvat yleensä, kun purenta korjataan.

Suora hammasrivi on monen unelma ja kauniit hampaat luovat hyvän ensivaikutelman. Vastaanotollamme on käytössä useita eri menetelmiä oikomishoidon eri tilanteisiin. Oikomishoito voidaan toteuttaa esimerkiksi oikomiskiskojen tai oikomismuottien/-kalvojen avulla. Se mikä hoitomuoto sopii juuri Sinulle, selviää tarkemmin vastaanotolla tehtävässä hammaslääkärin tarkastuksessa.

Varaa aika konsultaatioon ja selvitä millainen hoito on sinulle paras

Sopiva oikomishoito löytyy meiltä, oli ongelmasi sitten hampaiden vinous, ahdas leuka, ahtautunut hammaskaari tai avopurenta. Tavoitteemme on miellyttävä ja kivuton oikomishoito. Uusilla menetelmillä toteutettu hampaiden oikominen on usein hyvin huomaamaton prosessi, joka voidaan toteuttaa monissa tapauksissa myös ilman hammasrautoja. Paras tapa selvittää juuri sinulle sopiva oikomismenetelmä on henkilökohtainen konsultaatio ammattilaistemme vastaanotolla.

Oikomishoito ei välttämättä ole monimutkaista, vaan kaunis hymy voidaan saavuttaa myös nopeasti. Joissain tapauksissa on hyvin pienestä kokonaisuudesta kyse, jolloin aikaa ja käyntikertoja ei tarvita paljoa. Kun taas korjataan purentaa ja hoidot ovat haastavampia, tarvitaan sopiva menetelmä, enemmän aikaa ja useampi käynti halutun lopputuloksen saavuttamiseksi.

Hoitofilosofiamme mukaisesti suosimme mahdollisimman NONINVASIIVISIA tai minimaalisen invasiivisia hoitoja. Tämä tarkoittaa, että pyrimme toteuttamaan hoidon mahdollisimman vähän omaa kudosta vahingoittaen ja välttämään kaikkia turhia toimenpiteitä – arvioimme jokaisen tilanteen yksilöllisesti ja asiakkaan toiveita kunnioittaen.

Hampaiden oikominen ilman hammasrautoja: Invisalign

Oikomishoito on mahdollista toteuttaa useissa tapauksissa myös täysin ilman hammasrautoja. Suosituin palveluistamme on INVISALIGN-OIKOMISHOITO, jonka yhteydessä asiakkaan ei tarvitse käyttää kiinteitä kojeita lainkaan, vaan hoito toteutetaan läpinäkyvillä kovamuovisilla muoteilla. Oikomismuotit siirtävät hampaita vähän kerrallaan kohti haluttua lopputulosta – hellävaraisesti ja huomaamattomasti.

Kiinteät oikomishoidot: Six Months Smile ja ClearSmile Brace

Invisalignin lisäksi käyttämiämme menetelmiä ovat muun muassa Six Months Smile ja Clear Smile -hoidot. Näistä molemmat ovat kiinteitä hoitomuotoja, joissa käytetään hampaisiin kiinnitettäviä rautoja.

Raudat voivat olla valkoiset tai täysin kirkkaat, jolloin myös tällainen hoito onnistuu varsin huomaamattomalla tavalla. Kiinteä oikominen on mahdollista toteuttaa myös niin sanotulla linguaalitekniikalla, joka tarkoittaa rautojen kiinnittämistä hampaiden takapinnalle, jolloin ne pysyvät kokonaan näkymättömissä.