Esteettisen hammashoidon klinikka

Helsinki

Espoo

Kuopio

Pyydä maksuton hoitoarvio › Varaa aika › Ennen ja jälkeen ›

Rekry

Keitä me olemme?

eSmile on kasvava perheyritys ja meitä on tällä hetkellä kolmella toimipisteellä yhteensä 30 henkilöä. Työmme lisääntyvät jatkuvasti ja etsimmekin pääsääntöisesti koko ajan uusia jäseniä tiimiimme – hammaslääkäreitä, suuhygienistejä, hammashoitajia ja asiakaspalvelun ammattilaisia. Työssä pääset osaksi asiakkaan kokonaisvaltaista hoitopolkua, joka tyypillisimmin koostuu Invisalign-oikomishoidosta ja korjaavasta hoidosta kuten hammaslaminaateista, unohtamatta perushoidon tarvetta. Liityt samalla koko maan esteettisen hammashoidon taitavimpaan asiantuntijatiimiin, joka kuuluu maailman top 1%:een Invisalign-palveluntarjoajista kantamalla Invisalignin tasotitteliä Diamond Apex ja joilla on yhteistyötä maailmanluokan hammaslaboratorioiden kanssa mm. Kaliforniassa ja Lissabonissa. eSmilella työskentelee kaksi estetiikan kattojärjestön AACD:n (American Academy of Cosmetic Dentistry) accredioinnin saavuttanutta hammaslääkäriä, Hannu Vesanen ja Petteri Viljakainen. Koko maailmassa tämän tutkinnon suorittaneita on noin viisikymmentä ja Euroopassa accredoituneita hammaslääkäreitä on yhteensä vain yhdeksän!

Työnkuvamme

Estetiikka on vain osa työtämme, sillä kaikki lähtee todellisuudessa kokonaisvaltaisesta, terveyttä edistävästä hoidosta, jolla parannetaan asiakkaiden elämänlaatua ja usein myös itsetuntoa. Työmme parhainta antia ovatkin aidosti vapautuneet hymyt, jotka on saavutettu asiakkaidemme omalla vahvalla sitoutuneisuudella hoitoon ja meidän tehtävämme onkin tukea heitä tällä matkalla kohti parempaa hyvinvointia.

Tiimimme tarjoaa nykyaikaisen työskentelyn ilman vanhanaikaista terveysalan työyhteisöhierarkiaa. Asiakaspalvelijoiden, hammashoitajien ja suuhygienistien korkea ammattitaito ja kyky vaikuttaa omiin urapolkuihinsa sekä toimia yhtäläisinä tiimiläisinä hammaslääkäreiden kanssa on meille suuri ylpeydenaihe. Panostamme jatkuvasti työyhteisömme hyvään ilmapiiriin ja kuuntelemme tässä asiassa erityisesti tiimimme jäsenten toiveita. Meillä jokainen työntekijä on aidosti samanvertainen tiiminjäsen. Tarjoamme Suomen hammasalan monipuolisinta tehtävänkuvaa mm. Invisalign-hoitojen parissa.

Tuleva tiiminjäsen

Etsimme tehtäviin henkilöitä, jolla on halua oppia uutta ja uteliaisuutta lähteä tutkimaan mitä hammashoito tarjoaa mukavuusalueen ulkopuolella. Näemme roolissa Sinut, joka saavut työpaikalle reippain ja iloisin mielin sekä omaat oma-aloitteisuutta ja vastuunkantokykyä. Olet aina ystävällinen työkavereita kohtaan etkä pelkää pyytää apua, kun sitä tarvitset. Lisäksi näet työtä ja vastuita jakavan tiimityöskentelyn mahdollisuutena ja vahvuutena. Työmme sisältää paljon tiedonsiirtoa paikasta toiseen, joten edellytämme perustason tietokoneenkäsittelytaitoja.  Olet asiakaspalveluhenkinen ja nautit ihmisten kohtaamisesta. Viestit ja kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin myös englanniksi. Tiedämme, ettei kukaan ole täysin valmis paketti ja siksi me perehdytämme tehtävään.

Juuremme ovat Pohjois-Savossa Kuopiossa. Emme kuulu ketjuihin vaan olemme premium-tason palvelua tarjoava, putiikkimainen yritys. Aito halu tehdä asioita paremmin ei ole ollut se helpoin reitti, mutta ehdottomasti se tekijöilleen palkitsevin. Hiottu palvelupolku, koulutettu henkilökunta ja nykyaikaiset työskentelypuitteet hyvien kulkureittien äärellä ovat mahdollistaneet jatkuvan kasvun myös haastavissa maailman tilanteissa. Me on haluamme auttaa ihmisiä, ja nykyisin voimmekin palauttaa hymyjä kasvoille Kuopion lisäksi myös Helsingistä ja Espoosta käsin.

Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä toimipistevastaavaan

Vastaava suuhygienisti, Taina-Tuulia Hyvärinen

taina-tuulia.hyvarinen@esmile.fi

Tarjoamme:

  • Suomen hammasalan monipuolisimman ja nykyaikaisimman työpaikan
  • Paikan kansainvälisesti tasokkaasta tiimistä
  • Paljon oppimis- ja kehittymismahdollisuuksia
  • Mahdollisuuden vaikuttaa omaan urapolkuun

Kuinka edetä?

Jos haluat olla osa kasvutarinaamme, haastaa itseäsi ja liittyä innovatiiviseen tiimiimme, täytä alla oleva lomake ja olemme Sinuun yhteydessä.Eikö haku ole vielä ajankohtainen? Suosittelemme silti kokeilemaan, sillä oikeille ihmisille meillä löytyy tehtävä myös myöhemminkin.

Onko Sinulla jotain muuta osaamista jolle näkisit meillä käyttöä? Laita vain hakemus tulemaan, kuulemme mielellämme lisää.

Hammaslääkäri

Haemme tiimiimme innostunutta hammaslääkäriä, jonka ehdottomana vaatimuksena on halu oppia uutta. Hammaslääkärinä pystyt vaikuttamaan hyvin paljon oman työnkuvaasi. Meillä on tarjota Sinulle vahva tiimin tuki, jossa asiakkaidesi hoitopolusta huolehtivat myös muut kuin Sinä itse. Olemme olleet mukana mm. Invisalignin ADAPT-ohjelmassa, jossa Invisalignin asiantuntijat kehittivät mm. hoitopolkuamme ja asiakaskokemusta. Tunnettu brändimme tarjoaa mahdollisuuden työskennellä parhaimmillaan jopa täysin sen mielenkiinnon kohteen parissa, jonka koet omaksi jutuksesi. Työskentely tulee olemaan erilaista kuin muualla, sillä olemme vuosien työllä ja kokemuksella hankkineet valtavasti tietoa ja taitoa, jota haluamme jakaa.

Meillä pääset estetiikan huippujoukkueeseen, jossa ohjaamme Sinut työskentelemään asiakkaittemme hyvinvoinnin parhaaksi. Tämä työ on silmät avaava näköalapaikka kollegalle, joka haluaa tehdä kaunista ja luovaa jälkeä kunnioittaen tervettä hammaskudosta ja parantaa toiminnallisuutta tasapainottamalla purentaa. ”If you always do as you have always done, you will always get what you have always got.”

Suuhygienisti

Haluatko työskennellä innostavassa, innovoivassa ja energisessä työyhteisössä? Jos olet valmis laittamaan persoonaasi peliin asiakkaittesi parhaaksi, voit olla hakemamme huipputyyppi tiimiimme. eSmilen tarjoama suuhygienistin työnkuva on taatusti Suomen monipuolisin. Kliininen työskentely koostuu perustyön ja hampaiden valkaisujen lisäksi Invisalign-oikomishoidon asiantuntijuudesta. Meillä on valmiiksi mietitty perehdytyspolku suuhygienisteille, mikä tukee ammatillista kehitystä aivan eri tavalla kuin missään muualla. Meillä työpäivä ei koostu pelkästään toimenpiteistä ja potilasvaihdoista, vaan mukana on hyvin paljon tiedonsiirtoa, digitaalisia toimintoja, asiakaspalvelua ja omien mielenkiinnonkohteidesi ja vahvuuksiesi mukaan myös muita tehtäviä. Esimerkkinä: me olemme mukana pilotoimassa digitaalista oikomishoidon kontrollointia, jossa suuhygienistillä on iso rooli. Työssä pääsee seuraamaan asiakkaiden hoitopolkuja alusta loppuun. Perehdytys alkaa suuhygienistin perustyöllä ja hammaslääkäreidemme avustamisella.

Hammashoitaja

Hammashoitajille tarjoamme mahdollisuuden päästä olemaan mukana monipuolisesti erilaisissa hammashoidon toimenpiteissä – oikomishoito (kiinteät ja Invisalign), kirurgia, protetiikka ym. Vastaanotollamme tehdään myös perushammashoitoa. Avustamisen lisäksi hammashoitajat tekevät esimerkiksi hampaiston 3D-skannauksia ja auttavat hammaslääkäreitä valokuvauksessa. Hammaslääkärimme tunnetaan tiimissämme rentoina ja huumorintajuisina tapauksina, joten työpäivät sujuvat mukavissa merkeissä. Meillä pääset olemaan aidosti osa asiakkaan hoitopolkua.

Asiakaspalvelija

Asiakaspalvelussamme olet tärkeä osa asiakkaidemme hoitopolkua – olet usein ensimmäinen ja viimeinen henkilö, jonka asiakkaat kohtaavat vastaanotollamme käydessä. Etsimme tehtäviin asiakaspalveluhenkistä ja iloista persoonaa. Työhön kuuluu laskutusta, tiedonsiirtoa, puhelinvaihteen ja sähköpostin hoitoa, oman eSmile-appimme kanssa työskentelyä sekä paljon muuta. Eikö hammashoito ole entuudestaan tuttua? Ei haittaa, sillä perehdytämme tehtävään.

eSmile