Esteettisen hammashoidon klinikka

Helsinki

Espoo

Kuopio

Varaa aika › Pyydä maksuton hoitoarvio › Ennen ja jälkeen ›

Kerrostusmuovit

Hampaiden ehostaminen kerrostusmuovilla

Haaveiletko sinäkin symmetrisistä ja viimeistellyn näköisistä hampaista? Jos toiveenasi ovat luonnollisen ja terveen näköiset hampaat, hampaiden kerrostusmuovit voivat olla sinulle sopiva vaihtoehto. Kerrostusmuovilla voidaan esimerkiksi korvata vanha muovitäyte tai palauttaa hampaan kulunut pituus takaisin kauniilla ja nopealla tavalla.

Hampaiden kerrostusmuovit ovat vastaanotollamme paljon käytetty tekniikka. Esteettisellä muovitäytteellä saadaan usein kaunis lopputulos vahingoittamatta omaa, tervettä hammaskudosta. Tuloksena on kaunis ja luonnollinen hymy, joka huomataan.

Kenelle hampaiden kerrostusmuovit sopivat?

Monet yleiset hammasongelmat ovat korjattavissa kerrostusmuovilla. Hampaiden kerrostusmuovit sopivat sinulle, jos ongelmanasi ovat esimerkiksi hampaiden värjäymät ja kulumat, epätasainen kiille tai lohjenneet hampaat. Kerrostusmuovitäytteet ovat erinomainen vaihtoehto esimerkiksi hampaiden tasoerojen korjauksissa, kiillelaikuissa tai lohkeamissa. Kerrostusmuovitekniikan käyttökohteita ovat myös hampaiden pienten asento- ja muotovirheiden korjaus ja vanhojen värjäytyneiden muovitäytteiden uusiminen.

Hampaiden esteettinen hoito on mahdollinen kerrostusmuovilla ilman porausta tai kipua. Kerrostusmuovihoito on edullinen ja hellävarainen, eikä hammasta välttämättä tarvitse porata muovia hampaaseen kiinnitettäessä. Hoito vaatii kuitenkin tekijältä erityistä kerrostusmuovitekniikan hallintaa, sillä jokaisen hampaan muovitäyte koostuu useista eri värisävyistä ja ominaisuuksista. Täyte rakennetaan nimensä mukaisesti kerros kerrokselta. Näin kerrostusmuovilla saadaan aikaan luonnollinen ja siisti lopputulos. eSmilellä hampaiden kerrostusmuovit suunnittelee ja toteuttaa tekniikkaan koulutettu hammaslääkäri.

Kuluneiden hampaiden korjaus kerrostusmuovilla on asiakkaalle helppoa. Hampaan korjaus hoituu yleensä kätevästi yhdellä käynnillä. Hampaat ovat tärkeä osa ulkonäköä ja siksi joskus hyvinkin pieni korjaus saa ison muutoksen lopputulokseen eli hymyyn.