Esteettisen Hammashoidon Klinikka
Pyydä maksuton hoitoarvio › Varaa aika › Ennen ja jälkeen ›

Invisalign-oikomishoito on moderni ja huomaamaton oikomishoito

Invisalign-oikomishoito toteutetaan huomaamattomilla oikomiskalvoilla eikä näkyviä hammasrautoja tarvita. Invisalign-oikomishoito tehdään aina yksilöllisesti, asiakkaan tarpeet huomioiden. Lue tarkempi kuvaus Invisalignista.

Elämää mullistavia päätöksiä

Invisalign-oikomishoito on tuonut helpotusta monen aikuisen elämään. Oikomiskalvoilla tehtävä hoito jää helposti huomaamatta muilta ja kalvot voi poistaa mm. syömisen tai vaikka juhlien ajaksi. Invisalign-oikomishoito on esteettinen toimenpide, mutta sillä voidaan myös korjata purentaa ja sen aiheuttamia vaivoja.

”Aina on joutunut omia hampaitaan piilottelemaan. Ihan jo lapsesta asti. Jo melkein 20 vuotta on hymyillyt sillä tavalla, että  varoo, että kukaan ei niitä hampaita nää.” Korumuotoilija ja Bloggaaja Pauliina K kertoo avoimesti kokemuksistaan ja siitä kuinka yllättäviin asioihin hampaiden oikomishoito vaikutti hänen arkisessa elämässään.

Tutustu korumuotoilija ja bloggaaja Pauliina K:n kertomukseen Invisalign-oikomishoidosta Today’s Today -blogista.

Pyydä ilmainen hoitoarvio vain muutamassa minuutissa!

Invisalign-oikomishoito on hyvä sijoitus

Monesti elämän merkittävimmät päätökset askarruttavat pitkään. Tiedämme, että pitkä oikomishoito vaatii sinulta isoja investointeja.

Invisalign-oikomishoito maksaa tyypillisesti noin 4500–6 000 euroa. Hinnastosta näet tarkemman kuvauksen kustannusten jakaantumisesta.

Kauttamme saat myös edullisen rahoituksen, jotta askeleesi kohti parempaa elämää eivät jää siitä kiinni.

TUTUSTU RAHOITUKSEEMME

Hyvissä käsissä

”Emme hoida vain hymyjä. Samalla vahvistamme jotain tärkeämpää, kuten ihmisten itseluottamus ja omakuva. Sen vaikutuksen tuntevat kaikki” Klinikkamme johtava hammaslääkäri Hannu Vesasen vahvaa estetiikan kokemusta ja näkemystä arvostetaan myös kansainvälisesti. Hän kuuluu estetiikan asiantuntijana Euroopan huippuosaajista koottuun Invisalign Esthetic Advisory Boardiin.

Kehittääkseen asiakaskokemusta Invisalign-oikomishoidoissamme, hän aloitti itse hoidon 2017. Klikkaa linkkiä ja kuule Hannun kokemukset hoidosta:

KATSO HANNUN HOITOTARINA

Niin monta kysymystä, mutta mistä aloittaa?

Invisalign-oikomishoito on suosittu ja tehokas tapa saada kauniit hampaat. Menetelmällä on oiottu maailmanlaajuisesti jo yli viisi miljoonaa hymyä. eSmilellä Invisalign-hoitoa on tarjottu jo vuodesta 2011 alkaen, joten kokemuksemme siitä on vankka. Kokosimme kymmenen tyypillistä kysymystä vastauksineen helpottamaan päätöksentekoasi!

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Pyydä maksuton hoitoarvio, vain muutamassa minuutissa!
Aloita tästä!