Esteettisen hammashoidon klinikka

Helsinki

Espoo

Kuopio

Varaa aika › Pyydä maksuton hoitoarvio › Ennen ja jälkeen ›

Invisalign-oikomishoito

Invisalign-oikomishoito on moderni ja huomaamaton oikomishoito

Invisalign-oikomishoito hellävarainen oikomishoitomenetelmä, jonka avulla vinot hampaat voidaan oikaista ilman kiinteitä oikomiskojeita. Invisalignin avulla saat suorat hampaat ja kauniin hymyn lähes näkymättömillä oikomismuoteilla. Invisalignilla voidaan korjata myös virheellisen purennan aiheuttamat kivut ja vaivat.

Miten Invisalign toteutetaan?

Invisalign toteutetaan läpinäkyvillä oikomismuoteilla eli oikomiskalvoilla, jotka siirtävät hampaita pikkuhiljaa kohti haluttua lopputulosta. Edistyksellisen 3D-kuvantamistekniikan avulla Invisalign visualisoi jo alussa koko hoitosuunnitelmasi hampaiden lähtöasennosta lopulliseen tavoiteasentoon saakka. Näin hammaslääkärisi tietää jo etukäteen, kuinka hoito etenee ja miltä lopputulos näyttää.

Hampaitasi varten valmistetaan sarja läpinäkyviä oikomiskalvoja, jotka siirtävät hampaita vähän kerrallaan. Kutakin oikomiskalvoa käytetään tyypillisesti noin viikko kunnes se vaihdetaan sarjan seuraavaan oikomiskalvoon. Näin hampaat siirtyvät vaiheittain lopulliseen asentoonsa.

Invisalign-kalvot

Mittatilaustyönä valmistettavat oikomiskalvot ovat läpinäkyvät ja ne mukailevat oman hampaan muotoja. Oikomiskalvot riisutaan ruokailun ajaksi kokonaan, ja ne on mahdollista jättää ajoittain pois myös esimerkiksi juhlatilanteita varten. Ero perinteisiin hammasrautoihin on merkittävä. Invisalign sopii aikuisella iällä tehtävään oikomishoitoon. Nuorten hampaille soveltuu erikseen tarjolla oleva Invisalign Teen -menetelmä.

Invisalign on huomaamattomuuden lisäksi monelle myös varsin kivuton oikomishoito. Kipukokemus on tietenkin hyvin yksilöllinen asia, mutta menetelmänä Invisalign-oikomishoito aiheuttaa yleensä vähän kipua, parhaimmillaan se on jopa täysin kivuton tapa suoristaa hampaat.

Invisalign – kesto ja kustannukset

Invisalign-oikomishoidon toteutustapa riippuu asiakkaan yksilöllisestä lähtötilanteesta. Hoitoaika vaihtelee noin neljästä kuukaudesta puoleentoista vuoteen. Arvion oman hoitosi kestosta ja hinnasta saat ensimmäisellä konsultaatiokäynnillä, jolloin suun tilanne kartoitetaan ja hoidontarve selvitetään perusteellisesti. Jo ennen konsultaatiokäyntiä voit halutessasi pyytää verkkosivujemme kautta maksuttoman hoitotoimenpide- ja kustannusarvion, joka ei vielä velvoita mihinkään.

Tyypillisesti Invisalign-oikomishoito kustantaa noin 4 950 – 7 500 euroa. HINNASTOSTA näet tarkemman kuvauksen kustannusten jakaantumisesta.

eSmilen kautta on mahdollista saada edullinen rahoitus, jotta pääset aloittamaan Invisalign-oikomishoidon nopeammin. TUTUSTU RAHOITUKSEEMME.

Miksi Invisalign?

Invisalign-oikomishoito on tuonut helpotusta monen aikuisen elämään. Oikomiskalvoilla tehtävä hoito jää helposti huomaamatta muilta ja kalvot voi poistaa mm. syömisen tai vaikka juhlien ajaksi. Invisalign-oikomishoito on esteettinen toimenpide, mutta sillä voidaan myös korjata purentaa ja sen aiheuttamia vaivoja.

”Aina on joutunut omia hampaitaan piilottelemaan. Ihan jo lapsesta asti. Jo melkein 20 vuotta on hymyillyt sillä tavalla, että  varoo, että kukaan ei niitä hampaita nää.” Korumuotoilija ja Bloggaaja Pauliina K kertoo avoimesti kokemuksistaan ja siitä kuinka yllättäviin asioihin hampaiden oikomishoito vaikutti hänen arkisessa elämässään.

Tutustu korumuotoilija ja bloggaaja Pauliina K:n kertomukseen Invisalign-oikomishoidosta Today’s Today -blogista.

Invisalign-oikomishoidon erikoisosaaja

”Emme hoida vain hymyjä. Samalla vahvistamme jotain tärkeämpää, kuten ihmisten itseluottamusta ja omakuvaa. Sen vaikutuksen tuntevat kaikki.” Klinikkamme johtavan hammaslääkäri Hannu Vesasen vahvaa estetiikan kokemusta ja näkemystä arvostetaan myös kansainvälisesti. Hän kuuluu estetiikan asiantuntijana Euroopan huippuosaajista koottuun Invisalign Esthetic Advisory Boardiin.

Kehittääkseen asiakaskokemusta Invisalign-oikomishoidoissamme, hän aloitti itse hoidon. Hannun kokemukset on koottu hoitotarinaksi.

Eniten kysytyt kysymykset Invisalignista

Invisalign-oikomishoito on suosittu ja tehokas tapa saada kauniit hampaat. Menetelmällä on oiottu maailmanlaajuisesti jo yli kymmenen miljoonaa hymyä. eSmilellä Invisalign-oikomishoitoa on tarjottu jo vuodesta 2011 alkaen, joten kokemuksemme siitä on vankka. Kokosimme kymmenen tyypillistä kysymystä vastauksineen helpottamaan päätöksentekoasi!