Esteettisen Hammashoidon Klinikka
Pyydä maksuton hoitoarvio › Varaa aika › Ennen ja jälkeen ›

Invisalign-oikomishoito on nopea, helppo ja moderni ratkaisu hampaiden oikomiseen

Hymy voi muuttaa kaiken. Invisalign-oikomishoito on huomaamaton ja hellävarainen, jonka avulla vinot hampaat voidaan oikaista ilman kiinteitä kojeita. Invisalign-menetelmän avulla saat suorat hampaat ja kauniin hymyn lähes näkymättömillä oikomismuoteilla. Oikomishoidon avulla voidaan korjata myös virheellisen purennan aiheuttamat kivut ja vaivat.

Elämää mullistavia päätöksiä

”Aina on joutunut omia hampaitaan piilottelemaan. Ihan jo lapsesta asti. Jo melkein 20 vuotta on hymyillyt sillä tavalla, että  varoo, että kukaan ei niitä hampaita nää.” Korumuotoilija ja Bloggari Pauliina K kertoo avoimesti kokemuksistaan, kuinka yllätäviin asioihin hampaiden oikomishoito vaikutti hänen arkisessa elämässään.

Kuinka sinun elämäsi voisi muuttua aidon hymyn myötä? Katso koskettava video ja ymmärrät vaikutuksen. Voit lukea myös tarinan hänen blogistaan. “Kyllähän se hymyileminen on aika ihanaa.” – PauliinaK

KATSO KAIKKI HOITOTARINA TODAY´S TODAY -BLOGISTA

Pyydä ilmainen hoitoarvio vain muutamassa minuutissa!

Sijoitus joka tuo onnea!

Monesti elämän merkittävimmät päätökset askarruttavat pitkään. Tiedämme, että pitkä hoito vaatii sinulta isoja investointeja.

Invisalign-oikomishoito maksaa tyypillisesti noin 4500 – 6 000 euroa. Hinnastosta näet tarkemman kuvauksen kustannusten jakaantumisesta.

Kauttamme saat myös edullisen rahoituksen, jotta askeleesi kohti parempaa elämää eivät jää siitä kiinni.

TUTUSTU RAHOITUKSEEMME

Hyvissä käsissä

”Emme hoida vain hymyjä. Samalla vahvistamme jotain tärkeämpää, kuten ihmisten itseluottamus ja omakuva. Sen vaikutuksen tuntevat kaikki” Klinikkamme johtava hammaslääkäri Hannu Vesasen vahvaa estetiikan kokemusta ja näkemystä arvostetaan myös kansainvälisesti. Hän kuuluu estetiikan asiantuntijana Euroopan huippuosaajista koottuun Invisalign Esthetic Advisory Boardiin.

Kehittääkseen asiakaskokemusta Invisalign-oikomishoidoissamme, hän aloitti itse hoidon 2017. Klikkaa linkkiä ja kuule Hannun kokemukset hoidosta:

KATSO HANNUN HOITOTARINA

Niin monta kysymystä, mutta mistä aloittaa?

Invisalign on suosittu ja tehokas tapa saada kauniit hampaat. Menetelmällä on oiottu maailmanlaajuisesti jo yli viisi miljoonaa hymyä. eSmilellä Invisalign-hoitoa on tarjottu jo vuodesta 2011 alkaen, joten kokemuksemme siitä on vankka. Kokosimme kymmenen tyypillistä kysymystä vastauksineen helpottamaan päätöksentekoasi!

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Pyydä maksuton hoitoarvio, vain muutamassa minuutissa!
Aloita tästä!