Esteettisen hammashoidon klinikka

Helsinki

Espoo

Kuopio

Pyydä maksuton hoitoarvio › Varaa aika › Ennen ja jälkeen ›

Oikomishoidon hinta ja rahoitus

Hammashoidon rahoitus ja osamaksu

Oikomishoidon hinta vaihtelee kunkin asiakkaan kohdalla, koska hoitotarpeet ja suoritettavat toimenpiteet ovat erilaisia. Esimerkiksi Invisalign-oikomishoidon hinta alkaa n. 3750 eurosta. HINNASTO-sivulta löydät esimerkkejä oikomishoidon ja eSmilen muiden palveluiden hinnoista.

Oikomishoitoon voi varautua säästämällä, mutta on hyvä ottaa huomioon, että koko oikomishoitoa ei ole pakko maksaa samalla kertaa. eSmilen asiakkaiden on mahdollista hakea oikomishoidon rahoitusta Resurs Bankin kautta. Voit myös maksaa oikomishoidon ilman rahoitusta, sillä kustannukset on mahdollista jakaa vaihtoehtoisesti 6kk tai 12kk ajalle riippuen hoidon kestosta.

Hakeminen

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Myös olemassa olevan luoton korotus onnistuu alla olevan hakemuksen kautta. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike. Teethän rahoitushakemuksen ennen hoidon aloitusta ja ilmoitat rahoituksesta meille, jotta tiedämme ottaa rahoituksen käyttöön.

• Et maksa käyntien yhteydessä mitään. Lasku palvelusta toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.
• Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.
• Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista – katso lisätiedot esitteestä.

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen.

Tekstiviesti – luotonhaku

Mikäli sinulla on käytössäsi älypuhelin, voit hakea rahoitusta myös tekstiviestillä numerosta 18311 hakusanalla ESMILE
Saat hakemuslinkin puhelimeesi ja voit allekirjoittaa hyväksytyn sopimuksen sähköisesti TUPAS- varmenteella.
Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma–pe klo 8–18).

Jos rahoitusesite tai tiliehdot eivät aukea selaimessasi, saatat tarvita Adobe Readerin. Voit tarvittaessa asentaa sen TÄSTÄ