Esteettisen Hammashoidon Klinikka
Pyydä maksuton hoitoarvio › Varaa aika › Ennen ja jälkeen ›
Esteettinen Hammashoito klipsu

Ajanvaraus

Nettiajanvaraus

Voit varata itsellesi ajan hammashoitoon ympärivuorokauden, kun Sinulle sopii parhaiten. Tunnistumiseen vaaditaan henkilötunnus ja tietojen suojauksessa käytetään ssl-varmennetta.

Ohjeita hammashoitoon saapuville

Toimintamme jatkuu normaalisti koronaviruksesta huolimatta, mutta pyydämme asiakkaitamme ottamaan huomioon seuraavat seikat:

  • – Jos kuulut riskiryhmään (yli 70-vuotta, yleissairauksia), tarpeetonta kodin ulkopuolella liikkumista tulisi välttää, mutta omaan terveyteen liittyvät asiat kannattaa edelleen hoitaa. Jos sinulla on tarve päästä hammaslääkäriin, olet tervetullut vastaanotollemme.
  • – Kun saavut vastaanotolle, saavu ajoissa, mutta älä tule “liian ajoissa” viettämään aikaa odotustiloihin. 
  • -Pidä mahdollisuuksien mukaan turvaväli muihin asiakkaisiin odotustiloissa. 
  • -Olemme poistaneet hygieniasyistä kaiken turhan irtaimiston odotusauloista, kuten lasten lelut ja aikakauslehdet. 
  • -Emme kättele. Huolehdimme kaikki omalta osaltamme myös hyvästä käsihygieniasta pesemällä käsiä säännöllisesti ja huolellisesti. 
  • -Olemme lisänneet toimipisteisiin käsidesipisteitä.
  • -Muistamme kaikki oikean yskimistekniikan, eli yskimme ja aivastamme hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan – emme suoraan käteen. 
  • -Olemme töissä vain täysin terveenä.
  • -Koko henkilökuntamme on jatkuvasti tietoinen viimeisimmistä ohjeista liittyen. 
  • -Toivomme myös että asiakkaamme pesevät kädet saapuessaan vastaanotollemme.

Lisätietoja:
THL

Varaa aikasi soittamalla

Soittamalla vastaanotollemme saat henkilökohtaista palvelua ja neuvontaa. Meidät tavoitat arkisin alkaen kello 8.00 numerosta 010 219 8700

Ohjeita ajanvaraukseen

Kaikkia aikoja ei ole mahdollista varata nettiajanvarauksen kautta, kuten suu- ja leukakirurgille. Jos nettiajanvarauksessa ei ole hoitoasi koskevaa ajanvarausta, olethan yhteydessä vastaanotolle soittamalla tai sähköpostitse.

Ajanperuutus

Hoitoaika tulee peruuttaa vähintään päivää ennen varattua aikaa. Nettiajanvarauksen kautta voi myös peruuttaa ajan 24 tuntia aiemmin. Tämän jälkeen tulee soittaa tai lähettää sähköpostia vastaanotolle. Myöhemmin perutusta tai peruuttamattomasta ajasta lähetämme 80 euron laskun. Huomaathan, että jos jätät peruuttamatta maksuttoman konsultaatioajan, tästä peruuttamattomasta ajasta peritään 80 euron maksu.

Ohjeita hoitoajalle saapumiseen

Saavuthan varaamallesi ajalle hyvissä ajoin ennen hoidon alkua. Näin ehdit valmistautua ja täyttää esitietolomakkeen ennen varsinaista hoitoaikaasi. Tämä myös auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme sovitussa aikataulussa.