Esteettisen Hammashoidon Klinikka
Pyydä maksuton hoitoarvio › Varaa aika › Ennen ja jälkeen ›
Esteettinen Hammashoito klipsu

Ajanvaraus

Nettiajanvaraus

Voit varata itsellesi ajan hammashoitoon ympärivuorokauden, kun Sinulle sopii parhaiten. Tunnistumiseen vaaditaan henkilötunnus ja tietojen suojauksessa käytetään ssl-varmennetta.

Varaa aikasi soittamalla

Soittamalla vastaanotollemme saat henkilökohtaista palvelua ja neuvontaa. Meidät tavoitat arkisin alkaen kello 8.00 numerosta 010 219 8700

Ohjeita ajanvaraukseen

Kaikkia aikoja ei ole mahdollista varata nettiajanvarauksen kautta. Tällä hetkellä voit varata ajan konsultaatioon hammaslääkäreille tai valkaisukonsultaatioon suuhygienisteille.

Kielen valintaan ei tule kiinnittää huomoita, sillä Suomi on valittuna oletuskieleksi.

Ajanperuutus

Hoitoaika tulee peruuttaa vähintään päivää ennen varattua aikaa. Nettiajanvarauksen kautta ei voi peruuttaa aikaa vaan siitä tulee soittaa tai lähettää sähköpostia vastaanotolle. Myöhemmin perutusta tai peruuttamattomasta ajasta lähetämme 80 euron laskun. Huomaathan, että jos jätät peruuttamatta maksuttoman konsultaatioajan, tästä peruuttamattomasta ajasta peritään 80 euron maksu.

Ohjeita hoitoajalle saapumiseen

Saavuthan varaamallesi ajalle hyvissä ajoin ennen hoidon alkua. Näin ehdit valmistautua ja täyttää esitietolomakkeen ennen varsinaista hoitoaikaasi. Tämä myös auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme sovitussa aikataulussa.