Esteettisen hammashoidon klinikka

Helsinki

Espoo

Kuopio

Varaa aika › Pyydä maksuton hoitoarvio › Ennen ja jälkeen ›

Ajanvaraus

Nettiajanvaraus

Voit varata itsellesi ajan hammashoitoon ympäri vuorokauden, kun Sinulle sopii parhaiten. Tunnistumiseen vaaditaan henkilötunnus ja tietojen suojauksessa käytetään ssl-varmennetta.

Ohjeita hammashoitoon saapuville

Tervetuloa terveenä vastaanotollemme. Hampaiden harjaus ennen käyntiä on ystävällistä, mutta ei ollenkaan välttämätöntä.

Siirräthän aikaasi mikäli:

  • Sinulla on hengitystieinfektion oireita (nuhaa, yskää, kurkkukipua, kuumetta tms.) tai muita tarttuvia sairauksia tai jos Sinulla on oireileva huuliherpes.

Pyydämme asiakkaitamme ottamaan huomioon seuraavat seikat:

  • Saavu vastaanotolle ajoissa. Uusien asiakkaiden tulee täyttää esitietolomake ennen hoitohuoneeseen pääsyä, jos sitä ei ole tehty sähköisesti Oma eSmilen kautta.
  • Emme kättele. Huolehdimme kaikki omalta osaltamme myös hyvästä käsihygieniasta pesemällä käsiä säännöllisesti ja huolellisesti. 
  • Vastaanotoltamme löytyy käsidesiä asiakkaiden käyttöön.
  • Vastaanottomme aulatilojen ja muiden tilojen hygienia on tehostettua.
  • Muistamme kaikki oikean yskimistekniikan, eli yskimme ja aivastamme hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan – emme suoraan käteen. 

Varaa aikasi soittamalla

Soittamalla vastaanotollemme saat henkilökohtaista palvelua ja neuvontaa. Meidät tavoitat arkisin alkaen kello 8.00 numerosta 010 219 8700.

Ohjeita ajanvaraukseen

Kaikkia aikoja ei ole mahdollista varata nettiajanvarauksen kautta, kuten suu- ja leukakirurgille. Jos nettiajanvarauksessa ei ole hoitoasi koskevaa ajanvarausta, olethan yhteydessä vastaanotolle soittamalla tai sähköpostitse.

Ajanperuutus

Hoitoaika tulee peruuttaa vähintään päivää ennen varattua aikaa. Peruutukset voi tehdä Oma eSmilen kautta, soittamalla tai lähettämällä sähköpostia vastaanotolle. Myöhemmin perutusta tai peruuttamattomasta ajasta lähetämme 92,50 euron laskun.

Ajan siirtäminen

Varatun hoitoajan voi siirtää vaivattomasti Oma eSmilen kautta tai soittamalla vastaanotolle.

Ohjeita hoitoajalle saapumiseen

Saavuthan varaamallesi ajalle hyvissä ajoin ennen hoidon alkua. Näin ehdit valmistautua ja täyttää esitietolomakkeen ennen varsinaista hoitoaikaasi. Tämä myös auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme sovitussa aikataulussa.