Esteettisen hammashoidon klinikka

Helsinki

Espoo

Kuopio

Varaa aika › Pyydä maksuton hoitoarvio › Ennen ja jälkeen ›

Palvelusetelillä hammashoitoon

Meille eSmilelle voit tulla myös hyvinvointialueen myöntämällä palvelusetelillä (palse) hammashoitoon. Suun terveydenhuollon palvelusetelin myöntää hyvinvointialue ja palveluseteli kattaa osan yksityisen hammaslääkärin vastaanoton kustannnuksista.

Tällä hetkellä meillä voi maksaa palvelusetelillä seuraavasti:

eSmile Espoo

Länsituuli 12, 2. krs.
Kauppakeskus AINOA,
02100 Espoo
Länsi-Uudenmaan hammashoidon palveluseteli
LUVN:n ohjeet

eSmile Kuopio

Vuorikatu 36,
70100 Kuopio
Pohjois-Savon hammashoidon palveluseteli
P-S hyvinvointialueen ohjeet

Huomioithan, että voit asioida mainituilla palveluseteleillä vain yllä mainituilla toimipisteillämme. Eli Länsi-Uudenmaan palveluseteli käy vain Espoon toimipisteellä ja Pohjois-Savon palveluseteli käy vain Kuopion toimipisteellä.

Miten hammashoidon palveluseteliä käytetään?

1. Hae palveluseteli omalta hyvinvointialueeltasi.

2. Varaa aika sähköisestä ajanvarauskalenterista. Huomaathan, että palvelusetelin ajanvaraukset löytyvät ajanvarauskalenterista nimellä Palveluseteli.

3. Voit varata ajan myös soittamalla vastaanotollemme 010 219 8700. Muistathan mainita puhelun yhteydessä, että varaat aikaan nimenomaan palvelusetelillä.

4. Maksa hammashoidon palvelusetelin omavastuu käynnin yhteydessä.

Mitä palveluita hammashoidon palvelusetelillä voi maksaa?

Hammashoidon palveluseteleitä on erilaisia ja niiden kattamat palvelut ja omavastuuosuudet vaihtelevat. Saat tiedon palvelusetelin ehdoista saadessasi palvelusetelin hyvinvointialueelta.

Tyypillisesti hammashoidon palveluseteli kattaa suun perustutkimuksen eli hammastarkastuksen sekä muutamia tarvittavia toimenpiteitä kuten hampaan paikkauksen tai juurihoidon.

Esteettinen hammashoito

Palvelusetelillä ei voi maksaa esteettisen hammashoidon toimenpiteitä. Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää esimerkiksi Invisalign-oikomishoidosta, hampaiden valkaisusta, implanteista tai hammaslaminaateista, kerro siitä rohkeasti meille. Kokeneet hammaslääkärimme kertovat mielellään esteettisen hammashoidon mahdollisuuksista!