Esteettisen hammashoidon klinikka

Helsinki

Espoo

Kuopio

Varaa aika › Pyydä maksuton hoitoarvio › Ennen ja jälkeen ›

Noninvasiivinen hammashoito

Miksi noninvasiivinen hammashoito?

Noninvasiivinen hammashoito tarkoittaa sitä, että kaikki toimenpiteet suunnitellaan mahdollisimman hellävaraisiksi ja omaa kudosta säästäviksi. Tarpeettomia toimenpiteitä vältetään ja hoitosuunnitelma tehdään aina yksilöllisesti ja asiakkaan toiveita kuunnellen.

Tässä kolme syytä, miksi noninvasiivinen hammashoito on erinomainen valinta myös sinulle!

Tärkeimpänä ohjenuorana on aina parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttaminen – pysyvästi.

1. Hampaita hoidetaan vahingoittamatta niitä

Noninvasiivinen hammashoito lähtee siitä, että hampaan oma kudos ja kiille säilytetään mahdollisimman koskemattomana. Kokeneet lääkärimme ovat alansa huippuspesialisteja ja käytössämme ovat parhaat tarjolla olevat tekniikat. Noninvasiivisessa hammashoidossa tavoitteena on löytää kunkin asiakkaan tilanteeseen kestävin ja tehokkain ratkaisu. Tähän pystymme vankan kokemuksen ja vahvan ammattitaitomme ansiosta.

eSmile on noninvasiivisen hammashoidon edelläkävijä sekä Suomessa että kansainvälisesti. Asiantuntijamme pitävät huolen, että hoitoprosessin aikana tehdyt ratkaisut noudattavat aina tätä tärkeää hoitofilosofiaa. Valitsemme vähiten omia hampaita rasittavan eli minimaalisen invasiivisen hoitotavan myös niissä tapauksissa, joissa täysin noninvasiivinen ratkaisu ei ole mahdollinen.

2. Ei koskaan turhia toimenpiteitä

Noninvasiivisessa ja minimaalisen invasiivisessa hammashoidossa vältetään kaikkia turhia toimenpiteitä. Tavoitteena on pysyvä helpotus kunkin asiakkaan yksilöllisiin huoliin. Voit luottaa siihen, että emme painosta ylimääräisiin tai tarpeettoman kalliisiin toimenpiteisiin, vaan valinnat tehdään aina hoidollisin perustein. Hoitomenetelmät pyritään pitämään myös mahdollisimman huomaamattomina – esimerkiksi Invisalign-oikomishoidossa käytetään läpinäkyviä muotteja, jotka eivät vaikuta ulkonäköön perinteisten metallirautojen tavoin.

3. Yksilölliset ratkaisut jokaiselle asiakkaalle

Noninvasiivisessa hammashoidossa ei etsitä helpointa tai nopeinta tietä, vaan tärkeimpänä ohjenuorana on aina parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttaminen – pysyvästi. Tarjoamme kestävää helpotusta kaikenlaisiin asento- ja värivirheisiin. Jokainen asiakas on yksilöllinen ja asiantuntijat rakentavat hoitosuunnitelman asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen.