Esteettisen hammashoidon klinikka

Helsinki

Espoo

Kuopio

Varaa aika › Pyydä maksuton hoitoarvio › Ennen ja jälkeen ›

Hoitofilosofiamme

Toimintaamme ohjaa intohimo laadukkampaa estetiikkaa kohtaan

Olemme alamme edelläkävijöitä. Se tarkoittaa parasta mahdollista ammatillista osaamista, sen jatkuvaa kehittämistä sekä maailman edistyksellisimpiä tekniikoita.

Hallitsemme esteettisen hammashoidon koko kirjon. Vain siten voimme luvata löytävämme kestävän ja mahdollisimman terveyttä tukevan ratkaisun jokaisen asiakkaamme henkilökohtaiseen huoleen. Kaikki asiakkaamme ovat meille samanarvoisia. Kohtaamme jokaisen asiakkaamme ihmisenä ja yksilönä, hänen tarpeensa, toiveensa ja huolensa kuunnellen ja huomioiden.

Jokainen hymy tuo hyvää ympärilleen. Se on kaunein luottamuksen osoitus läheisillemme, eikä kenenkään tulisi tuntea tarvetta piilotella hymyään. Samoin kuin ilo, suun hyvinvointi kuuluu kaikille, koska se on osa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja tasapainoista elämää.

Hoitofilosofiamme mukaisesti valitsemme jokaiselle asiakkaalle hänen yksilölliseen tilanteeseensa parhaiten sopivat, mahdollisimman noninvasiiviset tai minimaalisen invasiiviset hoitomenetelmät. Tämä tarkoittaa, että pyrimme aina säästämään hampaiden omaa kudosta ja välttämään turhia toimenpiteitä. Emme etsi helpointa tai nopeinta tietä, vaan parasta lopputulosta.

Me eSmilellä haluamme palauttaa hymyn mahdollisimman monille kasvoille. Siksi olemme tuoneet yhteen parhaat esteettisen hammashoidon osaajat ja maailman edistyksellisimmät hoitotekniikat. Tarjoamme pysyvää helpotusta yksilöllisiin huoliin korjaamalla hampaiden asento- ja värivirheet mahdollisimman huomaamattomin hoitomenetelmin.

Meille kaunis hymy on luonnollisesti sopusoinnussa kantajansa kasvojen kanssa. Se on vapautunut, aito ja persoonallinen, jokaisen itsensä näköinen. Nähdessämme sellaisen asiakkaan kasvoilla, tiedämme onnistuneemme tehtävässämme.

Hannu Vesanen

Esteettinen hammashoito parhaimmillaan parantaa ja tukee terveyttä sekä hyvinvointia.