Esteettisen hammashoidon klinikka

Helsinki

Espoo

Kuopio

Varaa aika › Pyydä maksuton hoitoarvio › Ennen ja jälkeen ›

Jaana

Minkä vuoksi hakeuduit hammashoitoon?

Minulle on tehty lapsuudessa oikomishoito, mutta muutaman vuoden sisällä hampaat alkoivat mennä uudelleen vinoon, koska jälkihoitoa ei ollut ja hoito lopetettiin muutenkin liian aikaisin. Purentavika aiheutti myös jatkuvia kipuja. Hampaiden ulkonäkö häiritsi myös paljon ja n. 15 vuoden ajan haaveilin hampaideni kuntoon laittamisesta. Kuvia katsoessa katseeni hakeutui aina hampaisiini ja en pitänyt näkemästäni. Puolet elämästäni olin haaveillut hampaideni korjauksesta ja kivuttomammasta elämästä. Päätin, että nyt jos koskaan toteutan unelmani. Koen, että terve ja näyttävä hymy ovat tärkeä osa minua.

Minkä vuoksi hakeuduit hammashoitoon juuri meille?

Tein pitkään tutkimusta eri paikoista ja etsin tietoa kaikkialta. Minulle merkitsi valinnassa enemmän laatu kuin hinta. Halusin myös toteuttaa oikomishoitoni mahdollisimman näkymättömästi, joten paikkaa valitessa oli tärkeää, että Invisalign-oikomishoito on mahdollinen. Vaikutuin eSmilen ja Hannun ammattitaidosta jo lukemani tiedon ja useiden hyvien palautteiden perusteella ja konsultaatiokäynnin jälkeen tunne vahvistui ja valinta oli helppo.

Hoitosi kuvaus?

Hoitovaihe 1: Invisalign oikomishoito – valkaisu – kerrostusmuovit ylä- ja alahampaisiin.
Hoitovaihe 2: Muutaman vuoden kuluttua tehtiin Ienplastia – ylähampaiden hammaslaminaatit – alahampaiden valkaisu

Olen aina haaveillut laminaateista, koska en pitänyt omien hampaideni koosta, muodosta ja ne halkeilivat. Kerrostusmuovit eivät myöskään pysyneet minulla, vaan halkeilivat ja eivät jonkin ajan kuluttua näyttäneet enää siisteiltä. Näin ollen, toteutin haaveeni laminaateista.

Kuka Sinua on hoitanut?

Hannu Vesanen

Oletko ollut tyytyväinen saamaasi hoitoon?

Olen erittäin tyytyväinen hoitoon ja koko hoitoprosessiin. Jo ensimmäisestä käynnistä lähtien Hannu herätti luottamukseni ja myös muu henkilökunta oli hyvin ystävällistä ja sain lämpimän vastaanoton aina hoitokäynneillä. Hoitoni kesti usean vuoden ajan ja koen tärkeäksi sen, että hoitomatkallani mukana ollut eSmilen porukka oli mahtava.

Olen saanut paljon kehuja lopputuloksesta. Ja mikä parasta, olen itse todella tyytyväinen. Sain itse olla mukana vaikuttamassa hoitooni ja suunnittelemassa lopputulosta, mikä oli minulle äärettömän tärkeää.

Onko toteutettu hoito parantanut elämänlaatuasi, kuinka?

Hoito on parantanut elämänlaatuani merkittävästi. Purentavian aiheuttamat päivittäiset kivut ovat poissa, joka on itselleni se isoin asia. Hampaiden ulkonäkö on myös vahvistanut itsetuntoa ja voin hymyillä leveästi ilman epävarmuuksia.

Voisitko suositella eSmilen palveluita muille?

Suosittelen ehdottomasti eSmilea kaikille, jotka haluavat laadukasta hammashoitoa.

Miten aiot tulevaisuudessa toimia hoitotuloksesi ylläpitämiseksi, entä toivoisitko vielä jotain lisää tehtäväksi?

Hoitotuloksen ylläpitämiseksi minulla on retentiolangat ylä- sekä alahampaiden takana. Jälkihoitooni kuuluu myös yömuottien käyttö purennan ylläpidon varmistukseksi. Pidän hammashygieniasta aina hyvää huolta ja tulen jatkossakin valkaisemaan alahampaitani.