Esteettisen hammashoidon klinikka

Helsinki

Espoo

Kuopio

Varaa aika › Pyydä maksuton hoitoarvio › Ennen ja jälkeen ›

Invisalign kokemuksia – Mikan hoitotarina

Huippupikaluistelijana tunnettu Mika kiinnostui aikuisiän oikomishoidosta nähtyään vaimolle tehdyn oikomishoidon lopputulokset. Valokuvia katsoessaan, hampaat häiritsivät häntä ja hän alkoikin vähitellen miettiä, että voisi myös itse mahdollisesti lähteä oikomishoitoon. Pitkän ja huolellisen harkinnan jälkeen Mika varasi ajan oikomishoidon konsultaatioon eSmilen Hannu Vesaselle . Käynnillä keskusteltiin Mikan toiveista, kerrottiin hänelle sopivista vaihtoehdoista ja arvioitiin hoidon kestoa sekä kustannuksia. Konsultaatioon kuuluivat myös informatiivisten valokuvien ottaminen sekä hampaiston 3D -jäljennös skannerilla.

Mikan hymyn viimeistely

Oikomisen valmistuttua Mikalle tehtiin hampaiden valkaisu. Valkaisumenetelmäksi valittiin eSmilen palveluista suosittu kombinaatiovalkaisu, jolla hampaista saatiin kauniin vaaleat. Hampaiden valkaisuun kuului sekä kotivalkaisuosuus, että vastaanotolla tehtävä tehovalkaisu. Valkaisun jälkeen hampaiden kuluneita kohtia korjattiin vielä kerrostusmuovien avulla, jotta hymystä saatiin viimeistellyn näköinen. Hoidon päätteeksi Mikalle kiinnitettiin ylä- sekä alahampaisiin retentiolangat, joiden lisäksi hän käyttää vielä öisin muotteja. Näin pystytään varmistamaan parhaiten, etteivät hampaat palaudu entisille paikoilleen oikomishoidon jälkeen

Mikan positiivisia Invisalign kokemuksia nostatti vielä entuudestaan lopputulos, johon hän oli erittäin tyytyväinen. Mika miettikin jälkikäteen, miksei lähtenyt hoitoon jo paljon aiemmin. Mika on saanut myös paljon hyvää palautetta uudesta säteilevästä hymystään.

Me eSmilellä haluamme kiittää, että saimme olla mukana tässä ikimuistoisessa matkassa ja haluamme onnitella Mikaa uudesta entistäkin valaisevammasta hymystä.