Esteettisen hammashoidon klinikka

Helsinki

Espoo

Kuopio

Varaa aika › Pyydä maksuton hoitoarvio › Ennen ja jälkeen ›

Topi Peltokallio

eSmile Helsingin ja Espoon ammattilainen

HLL, TOPI PELTOKALLIO

Mielenkiinnon kohteet ja erityisosaaminen: Invisalign-oikomishoito, perushammashoito

Työssäni korostuvat miellyttävä asiakaskokemus, kivuttomuus ja luonnollinen lopputulos. Invisalign-oikomishoidon alkuvaiheessa avaan potilaalle tarkasti työn tavoitteita ja prosessin eri vaiheita.

Olen kouluttautunut Invisalign-oikomishoitoon monipuolisesti – niin Suomessa kuin ulkomailla. Oikomishoidon lisäksi teen keraamisia paikkoja, implanttikruunuja ja implanttiprotetiikkaa. Esteettisessä hammashoidossa pyrin non-invasiiviseen työskentelymalliin. Tavoitteena on upea lopputulos siten, että potilaan omaa hammaskudosta käsitellään hoidon aikana mahdollisimman vähän.

Olen luotettava asiantuntijasi tärkeällä matkalla, jonka päätteeksi saat haaveilemasi suoran hammasrivistön. Esteettisyyden lisäksi oikomishoidolla voidaan korjata purentaa ja helpottaa esimerkiksi narskutteluun liittyviä vaivoja. Invisalign-oikomismenetelmä sopii erinomaisesti aikuisiällä tehtävään oikomishoitoon. Se on vaivaton ja lähes huomaamaton tapa korjata hampaiden asentovirheitä. Invisalign-asiantuntijana on innostavaa nähdä, miten haastavatkin hampaiden asentovirheet korjaantuvat kuukausien saatossa. 

Vastaanotollani voit luottaa siihen, että toiveitasi kuunnellaan ja mahdolliset pelkotilat otetaan vakavasti. Teen myös perushammashoitoa ja siihen liittyviä toimenpiteitä.