Esteettisen Hammashoidon Klinikka
Pyydä maksuton hoitoarvio › Varaa aika › Ennen ja jälkeen ›
Esteettinen Hammashoito klipsu

Invisalign

Invisalign

Hymy voi muuttaa kaiken. Invisalign on huomaamaton ja hellävarainen oikomishoitomenetelmä, jonka avulla vinot hampaat voidaan oikaista ilman kiinteitä kojeita. Invisalign-hoidon avulla saat suorat hampaat ja kauniin hymyn lähes näkymättömillä oikomismuoteilla. Oikomishoidon avulla voidaan korjata myös virheellisen purennan aiheuttamat kivut ja vaivat.

Invisalign on klinikkamme suosituin oikomishoitomenetelmä, eikä suotta – normaalista elämästä ja ulkonäöstä ei tarvitse tinkiä oikomishoitojen vuoksi!

Miten Invisalign toteutetaan?

Invisalign toteutetaan läpinäkyvillä oikomismuoteilla eli oikomiskalvoilla, jotka siirtävät hampaita pikkuhiljaa kohti haluttua lopputulosta. Edistyksellisen 3D-kuvantamistekniikan avulla Invisalign visualisoi jo alussa koko hoitosuunnitelmasi hampaiden lähtöasennosta lopulliseen tavoiteasentoon saakka. Näin hammaslääkärisi tietää jo etukäteen, kuinka hoito etenee ja miltä lopputulos näyttää.

Hampaitasi varten valmistetaan sarja läpinäkyviä oikomiskalvoja, jotka siirtävät hampaita vähän kerrallaan. Kutakin oikomiskalvoa käytetään noin kaksi viikkoa, kunnes se vaihdetaan sarjan seuraavaan muottiin. Näin hampaat siirtyvät vaiheittain lopulliseen asentoonsa.

Mittatilaustyönä valmistettavat Invisalign-oikomiskalvot ovat läpinäkyvät ja ne mukailevat oman hampaan muotoja. Oikomiskalvot riisutaan ruokailun ajaksi kokonaan, ja ne on mahdollista jättää ajoittain pois myös esimerkiksi juhlatilanteita varten. Ero perinteisiin hammasrautoihin on merkittävä, sillä huomaamattomien oikomiskalvojen ansiosta kiinteitä kojeita ei tarvita lainkaan. Invisalign sopii aikuisella iällä tehtävään oikomishoitoon. Nuorten hampaille soveltuu erikseen tarjolla oleva Invisalign Teen -menetelmä.

Invisalign on huomaamattomuuden lisäksi monelle myös varsin kivuton oikomishoito. Kipukokemus on tietenkin hyvin yksilöllinen asia, mutta menetelmänä Invisalign-hoito aiheuttaa yleensä vähän kipua, parhaimmillaan se on jopa täysin kivuton tapa suoristaa hampaat.

Invisalign – kesto ja kustannukset

Invisalign-hoidon toteutustapa riippuu asiakkaan yksilöllisestä lähtötilanteesta. Hoitoaika vaihtelee noin neljästä kuukaudesta puoleentoista vuoteen. Arvion oman hoitosi kestosta ja hinnasta saat ensimmäisellä konsultaatiokäynnillä, jolloin suun tilanne kartoitetaan ja hoidontarve selvitetään perusteellisesti. Jo ennen konsultaatiokäyntiä voit halutessasi pyytää verkkosivujemme kautta maksuttoman hoitotoimenpide- ja kustannusarvion, joka ei vielä velvoita mihinkään.

Invisalign-tekniikkaan erikoistunut hammaslääkäri määrittää hoidon keston erityistarpeittesi mukaan. eSmilellä palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti ja kontrollikäynnit vastaanotolla ovat useimmiten 8–10 viikon välein. Saavutetun hoitotuloksen ylläpitämiseksi tarvitaan lopuksi pysyvä retentio eli tuki, jolla hampaiden siirtyminen minimoidaan hoidon jälkeen. Tähän voidaan käyttää yöllä pidettävää muottia tai hampaiden takapinnalle kiinnitettävää ohutta retentiolankaa.

VARAA AIKA KONSULTAATIOON
PYYDÄ MAKSUTON HOITOARVIO

eSmile on Invisalign-menetelmän erikoisosaaja

Invisalign on kuulunut eSmilen palveluihin jo vuodesta 2011 alkaen, joten kokemuksemme menetelmästä on vahva. Kansainvälisen tason ammattilaisemme arvioivat jokaisen asiakkaan tilanteen yksilöllisesti ja hoitosuunnitelma räätälöidään parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi.

Vastaanottomme hammaslääkäri Hannu Vesanen on saavuttanut Invisalign Diamond Provider -tason, joka tarkoittaa korkealuokkaista palvelua asiakkaillemme. Hannu Vesanen on Invisalignin Key Opinion Leader sekä kuuluu myös estetiikan huippuosaajista koottuun Invisalign Esthetic Advisory Boardiin. Meillä voit luottaa olevasi varmoissa käsissä!

Lue lisää:
KYMMENEN KYSYMYSTÄ JA VASTAUSTA INVISALIGNISTA
HINNASTO