Esteettisen hammashoidon klinikka

Helsinki

Espoo

Kuopio

Pyydä maksuton hoitoarvio › Varaa aika › Ennen ja jälkeen ›

Mikko Gustafsson

eSmile Helsingin ja Espoon ammattilainen

HLL, MIKKO GUSTAFSSON

Tulin osaksi eSmilen tiimiä vuonna 2023.
Intohimoni hammashoidossa on saada kestävä ja esteettinen lopputulos, joka tuntuu ja näyttää luonnolliselta. Jokaisella on mielestäni olemassa optimaalinen hymy, joka joskus voi löytyä pelkällä valkaisulla, vanhoja paikkoja viimeistelemällä tai hampaiden
asennon korjauksella. Toisinaan tarvitaan näiden kaikkien kombinaatiota. Toimintatapoja on monia ja sopivin valitaan aina asiakkaan kanssa yhdessä ennen hoitoa.

Valmistuin hammaslääkäriksi vuonna 2015. Olen päässyt työskentelemään paljon ulkomailla ja tämän ansiosta tutustunut
erilaisiin hoitomuotoihin ja -keinoihin, joista monet ovat Suomeen vasta rantautumassa.

Perushammashoidon lisäksi pidän erityisesti proteettisesta hoidosta, jossa paljon kärsineen hampaan kokonaisuus palautetaan keraamisin
kruunuin tai osakruunuin. Tämä on kestävä, esteettinen ja laadukas ratkaisu varsinkin molaareille (poskihampaille), missä purentavoimat ovat suurimmillaan.

Hoitoperiaatteenani on laadukas ja kestävä lopputulos mahdollisimman vähäisellä porauksella. Tällä tavalla säästetään hampaan kudosta maksimaalisesti ja hoito pysyy turvallisena. Olen ”American Academy of Cosmetic Dentistry” jäsen ja olen suorittamassa akatemialle akkreditointiprosessia. Lisäksi päivitän tietoa ja osaamistani osallistuen jatkokoulutuksiin ja kongresseihin ympäri maailman.

Vastaanotollani pidän asiakkaan aina tietoisena siitä, mitä seuraavaksi tehdään, jolloin yhteistyö sujuu vaivatta ja työskentely pysyy miellyttävänä.