Esteettisen hammashoidon klinikka

Helsinki

Espoo

Kuopio

Pyydä maksuton hoitoarvio › Varaa aika › Ennen ja jälkeen ›

Lauri Lähteenkorva

eSmile Helsingin ja Espoon ammattilainen

HLL, LAURI LÄHTEENKORVA

Olen 2023 eSmilella aloittanut uusi hammaslääkäri. 

Olen valmistunut Helsingin yliopistosta hammaslääketieteen lisensiaatiksi vuonna 2016. Teen hoitosuunnitelmat ja toimenpiteet pohjautuen näyttöön perustuvalla tiedolla ja pidän yllä modernia hammaslääketieteellistä osaamista ja tietotaitoa jatkokoulutuksilla.

Tavoitteenani on tehdä mahdollisimman laadukasta ja viimeisteltyä hoitoa, jota toivoisin itse saavani. Teen monipuolisesti kaikkia yleishammaslääketieteen toimenpiteitä potilaan toiveita kuunnellen. 

Erityisiä mielenkiinnon kohteitani ovat hammasprotetiikka ja esteettinen hammashoito. Olen American Academy of Cosmetic Dentistryn jäsen ja olen suorittamassa akatemialle akkreditointiprosessia.

Luonnonmukainen eli biomimeettinen estetiikka, jossa hoitomenetelmät ovat mahdollisimman hammaskudosta säästäviä ja aidon näköisiä ovat hoitofilosofiani keskiössä.

Kiinnitän erityistä huomiota estetiikan lisäksi purentafunktion toimivuuteen. Hampaiston kuluminen on yleistynyt ja sen tunnistaminen ajoissa sekä kulumisen ennaltaehkäisy on olennaista hymyn ylläpidossa.

Vastaanotollani tärkeintä on, että asiakas kokee turvallisen ja kivuttoman hoitokäynnin mieluisalla ilmapiirillä. 

Tervetuloa vastaanotolleni!