Esteettisen Hammashoidon Klinikka
Ask for a free treatment estimate › Book your time › Before and After ›
Esteettinen Hammashoito klipsu

Esteettinen hammashoito

Kaunis hymy valloittaa

Hymyile elämälle. Koska kuten sitä katsot, siten se myös sinua katsoo.

Mitä on Esteettinen Hammashoito?

Kaunis hymy valloittaa! Esteettinen hammashoito tarkoittaa kaikkia niitä toimenpiteitä, joilla hampaiston ulkonäköön ja toiminnallisuuteen vaikuttavia ongelmia voidaan korjata: esimerkiksi oikomishoitoja, valkaisua ja hammaslaminaatteja.

eSmile on alansa edelläkävijä sekä Suomessa että kansainvälisesti. Henkilökuntamme koostuu kokeneista ja arvostetuista spesialisteista, joiden käsiin voit huoletta luottaa hampaidesi hyvinvoinnin. Hoitofilosofiamme perustuu noninvasiivisen hammashoidon periaatteisiin. Se tarkoittaa, että pyrimme suorittamaan kaikki toimenpiteet mahdollisimman pitkälle omaa kudosta säästäen ja turhia toimenpiteitä välttäen. Tämä filosofia ohjaa vahvasti kaikkea toimintaamme ja erottaa meidät muista alan toimijoista – noninvasiivisuus ja minimaalinen invasiivisuus ovat tärkeitä ohjenuoria kaikissa hoitovalinnoissamme.

Jokainen asiakas on yksilö. Hoidoissamme huomioimme aina kasvojen mittasuhteet sekä hymykaaren ja hampaiden pituuden, jotta hymy olisi luonnollisesti sopusoinnussa kasvojen kanssa. Joskus hammaskaaren kaunistamiseksi riittää yhden hampaan asentovirheen tai värin korjaaminen, joskus tarvitaan useampien hoitojen kokonaisuutta. Pääsemme kestäviin tuloksiin kuitenkin nopeasti, koska hoitojemme laatutaso on kansainvälistä huippua.

Esteettisessä hammashoidossa hampaiden pieniä asentovirheitä, muotoa ja väriä voidaan korjata ohuilla posliinikuorikoilla tai käyttämällä kerrostamalla esteettistä muovia. Esteettinen oikomishoito puolestaan mahdollistaa kauniin hammaskaaren luomisen ilman posliinikuorikoita niissä tapauksissa, joissa asiakas on tyytyväinen hampaiden muotoon, mutta hampaistossa on pieniä asentovirheitä.

Vastaanotollamme käytetään hampaiden oikomiseen Invisalign- ja Inman Aligner -menetelmiä. Ne mahdollistavat hampaiston oikomisen ilman kiinteitä oikomiskojeita hyvin huomaamattomilla oikomismuoteilla tai -kiskoilla. Vaihtoehtoisesti asiakkaan halutessa hampaat voidaan oikoa myös kiinteillä keraamisilla hammasraudoilla. Nykyiset menetelmät mahdollistavat myös näiden hoitojen toteuttamisen huomaamattomammin kuin ennen.

Vastaanotollamme työskentelee ammattitaitoisia eri osa-alueiden asiantuntijoita sekä erikoishammaslääkäreitä, joten korkealaatuiseen lopputulokseen päästään niin estetiikassa, implanttihoidoissa kuin ienalueiden plastiikkakirurgiassakin. Hoitomme on mahdollista suorittaa myös nukutuksessa tai kevytnukutuksessa.

Lue lisää:

TUTUSTU HENKILÖKUNTAAMME

HOITOFILOSOFIAMME

LUE LISÄÄ OIKOMISHOIDOISTA

LUE LISÄÄ POSLIINIKUORIKOISTA