Esteettisen hammashoidon klinikka

Helsinki

Espoo

Kuopio

Pyydä maksuton hoitoarvio › Varaa aika › Ennen ja jälkeen ›

Sonja Länsivuori

Oikomishoidolla suuri vaikutus itsevarmuuteen

Niin kauan kun muistan, olen haaveillut hampaideni oikomisesta. Esiinnyn paljon työni puolesta, joten hampaat ovat hyvin näkyvä osa arkeani ja työtäni. Olin aina muuten hyvin itsevarma itsestäni, mutta hampaat olivat asia, jota piilottelin..

Selkeä päätös hakeutua eSmilelle hoitoon

Olin jo pitkään tiennyt eSmilen hyvästä palvelusta ja erinomaisen ammattitaitoisesta henkilökunnasta ja tiesin aina, että sitten kun päätän oikoa hampaani, haluan ehdottomasti tehdä sen eSmilella. Olin kuullut paljon hyvää tutuilta, jotka olivat olleet eSmilen asiakkaita, joten päätös oikoa hampaat eSmilella oli todella helppo. Minulle on tehty aiemmin kaksi kertaa kombinaatiovalkaisu eSmilen vastaanotolla, sen jälkeen aloitimme Invisalign -oikomishoidon ja lopuksi teimme vielä ylläpitävän kotivalkaisun.

Vapautuneempi hymy paransi elämänlaatua

Nykyään hymyilen vapautuneesti ja itseasiassa rakastan hymyäni, jota ennen usein peittelin. En halunnut hymyillä hampailla kuvissa, ellei ollut ihan pakko ja nyt en muuta teekkään! Oloni on ehdottomasti helpottunut ja olen itsevarmempi kuin koskaan. Olen todella tyytyväinen että lähdin oikomaan hampaani! Koen, että tämä on myös loppuelämän mittainen satsaus itseeni ja omaan hyvinvointiini.

eSmilella yhdistyy niin moni hieno asia jota itse arvostan; osaava henkilökunta, erinomainen asiakaspalvelu, merkityksellinen hoitofilosofia sekä samanlaiset arvot. Suosittelen eSmilea käsi
sydämellä kaikille niille, jotka kaipaavat mitä tahansa hammashoidon palvelua!

Hoidon ylläpitoa varten minulle laitettiin retentiolangat sekä käytössäni on yömuotit, jotta lopputulos pysyy hyvänä. Aion myös jatkaa kotivalkaisua, jotta upea uusi hammasrivistöni korostuu vielä enemmän. Mikäli kaipaan tulevaisuudessa vielä jotain esteettisen hammashoidon palvelua, käännyn ehdottomasti eSmilen puoleen.
Ennenkaikkea en voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen sekä palveluun mitä sain eSmilella!

Sonja Länsivuori