Esteettisen hammashoidon klinikka

Helsinki

Espoo

Kuopio

Pyydä maksuton hoitoarvio › Varaa aika › Ennen ja jälkeen ›

Rosanna Kulju

Haave suorasta ja kauniista hammasrivistöstä toteutui

Hakeuduin hammashoitoon, koska olin pitkään haaveillut suorasta ja kauniista hammasrivistöstä. Mulla on useamman vuoden ollut hampaiden narskumisesta johtuvia kipuja ja myös omat hampaani olivat alkaneet kulua tästä johtuen.

Hakeuduin eSmilelle sen hyvän maineen ja tuttujeni suosituksien takia. Minulle korjattiin kaikki mitä oli korjattavaa sekä laitettiin yksi kruunu. Minulle tehtiin Invisalign-oikomishoito, jossa korjattiin ristipurentaa ja samalla saavutettiin kauan haluttu suora ja kaunis hammasrivistö. Lopuksi valkaistiin hampaat ja laitettiin kerrostusmuovit neljään etuhampaaseen.

Minua on hoitanut pääsääntöisesti hammaslääkäri Hannu Vesanen sekä suuhygienisti Saara Hagelberg – molemmat ihan huippuammattilaisia! Olen ollut enemmän kuin tyytyväinen hoitoon, jota olen saanut ihan jokaiselta eSmilella. Joka kerta kun astun sisälle ovesta, on ihmisiä vastassa hymy huulilla.
Elämänlaatuni on parantunut monellakin tavalla, leuka tuntuu huomattavasti ’kevyemmältä’ ja nukun huomattavasti paremmin oikomisen jälkeen. Työssäni, jossa olen paljon esillä ja kameran edessä, on kaunis ja terve hymy myös todella tervetullut.

Olin koko oikomishoidon aikana tarkka siitä, että pidin kalvoja kuten ohjeistettiin ja tein kaikkeni sen eteen, että hoito sujuisi mahdollisimman hyvin. Näin pystyin varmistamaan myös haluamani lopputuloksen ja nyt tulen käyttämään kalvoja öisin niin pitkään kun niitä tarvitaan, sen lisäksi hoidan hampaitani entistä tarkemmin. Voin suositella eSmilea ihan kenelle tahansa käsi sydämellä.

-Rosanna-