Esteettisen hammashoidon klinikka

Helsinki

Espoo

Kuopio

Varaa aika › Pyydä maksuton hoitoarvio › Ennen ja jälkeen ›

Invisalign-päivä

Tervetuloa maksuttomaan Invisalign-konsultaatioon vastaanotoillemme Helsinkiin ja Espooseen 25.–26.6.2024.

Lisäys 17.6.2024: Suuren kysynnän vuoksi olemme lisänneet aikoja Helsingin ja Espoon Invisalign-päivään. Mikäli ajanvarauksessa ei ole lainkaan aikoja saatavilla, pyydämme tarkistamaan tilanteen uudelleen myöhemmin.

Invisalign-päivässä hoitoon lähtevät saavat 500 euron alennuksen hoidon hinnasta.

Tiesitkö, että hampaita voi oikoa huomaamattomasti myös aikuisiällä? Invisalign tarjoaa hienostuneen ja huomaamattoman tavan suoristaa hymyn, ilman perinteisiä hammasrautoja. Lue lisää Invisalign-oikomishoidosta täältä.

Miksi valita eSmile?

Kokemus: Meillä on lähes 3000 Invisalign-hoidon kokemus ja Invisalign on tunnustanut meille korkeimman mahdollisen Apex Provider statuksen Invisalign-palveluntarjoajana. Tasoon kuuluu vain 1% kaikista maailman Invisalign-palveluntarjoajista. Voit lukea asikkaidemme kokemuksista täältä.
Eettisyys ja esteettisyys: Kaikki hoitomme tehdään mahdollisimman kudosta säästävin menetelmin eli noninvasiivisesti. Hoitofilosofiaamme kuuluu, että kaikki hoito tehdään terveys edellä. Voit luottaa siihen, että otamme hoitosuunnitelmassa huomioon myös oikomishoidon jälkeisen esteettisen viimeistelyn
Kustannukset: Tiesithän, että meillä hoitosi kustannukset saadaan jaettua halutessasi 6-12 kuukaudelle. Meillä antamamme kustannusarviot pitävät aina sisällään myös hoitotulosta ylläpitävän retention, joka monesti ei ole sisällytetty kustannusarvioon. Lue lisää kustannuksista täältä.

Mitä saat:

✨Yksilöllinen Invisalign-konsultaatio kokeneilta hammaslääkäreiltämme
✨Invisalign-suunnitelma, joka on räätälöity juuri sinulle
✨Mahdollisuus esittää kysymyksiä ja keskustella toiveistasi Invisalign-hoidon suhteen

Varaa aika Invisalign-päivän konsultaatioon valitsemalla ajanvarauksessa palveluksi Invisalign-päivä.