Esteettisen hammashoidon klinikka

Helsinki

Espoo

Kuopio

Varaa aika › Pyydä maksuton hoitoarvio › Ennen ja jälkeen ›

Siim – Kokonaishoito

Kaikki lähtee tarpeesta

Entinen ammattijääkiekkoilija Siim Liivik hakeutui ensi kerran vastaanotollemme eSmilelle urheilu-uran seurauksena lohkeilleiden etuhampaiden sekä purentavaivojen vuoksi. Avovaimonsa kannustamana sekä ystävien suositusten perusteella vastaanottomme löytäneen Siimin hoitoa lähdettiin suunnittelemaan kokonaisvaltaisesti niin, että alkuun purennan ongelmat ratkaistaisiin oikomalla ja lopuksi etualueiden suurehkot lohkeamat laitettaisiin kuntoon esteettisillä posliinikuorikoilla. Posliinikuorikot ovat usein se kestävin vaihtoehto ns. korjaavasta hoidon vaihtoehdoista, etenkin hampaiden lohkeiltua laajemmin.

Siim kuvaa hoitoaan eSmilellä perusteelliseksi ja pitkäjänteiseksi, mutta lopulta palkitsevaksi. Invisalign -muottien käyttäminen oli entiselle jääkiekkoilijalle helppoa ja hän kokee hoidon vaikuttaneen positiivisesti yleiseen elämänlaatuun esimerkiksi yöunien osalta. ”Leuat eivät ole aamuisin niin kipeät ja varmasti hoito on auttanut myös unenlaatuun positiivisesti. Voisin ehdottomasti suositella hoitoa ja olenkin jo tehnyt niin”. Siim summaa mennyttä Invisalign -oikomishoitoaan.  

Usein huomion kiinnittyminen hampaisiin ja suun terveydentilaan vaikuttaa positiivisesti myös koko muun kehon vointiin. Pitkäkestoisen oikomishoidon myötä ihminen tulee tietoiseksi hampaistaan ja kulloinkin vallitsevista suun olosuhteista. Siim kertookin alkaneensa hoidon myötä hoitamaan suunsa terveyttä tarkemmin ja yleisesti ottaen kiinnittämään huomiota nimenomaan suun vaikutukseen koko kehon terveydentilassa. ”Hammaslanka on nykyään rutiinissa käytössä ja lisäksi kiinnitän huomiota siihen mitä suuhuni laitan, koska sekin vaikuttaa niin paljon suun ja sitä kautta koko kehon terveyteen.” Siim kertoo uudesta elintavastaan. 

Itse eSmilellä asioinnin Siim kuvaa sujuneen mukavasti ja henkilökunnan olleen ystävällistä. ” Ihana Hannu on mua hoitanut ja sopivasti paimentanut. Laadukasta duunia!” Siim mainitsee hammaslääkäristään Hannu Vesasesta. 

Kiitos Siim kun valitsit meidät hymysi kuntouttamiseen!