Esteettisen hammashoidon klinikka

Helsinki

Espoo

Kuopio

Varaa aika › Pyydä maksuton hoitoarvio › Ennen ja jälkeen ›

Rosa-Maria Ryyti

Rosa-Maria Ryyti - eSmile

Puramalihasten pistoshoito

”Nyt on mun bruksismihoidot botuliinia hyödyntämällä saatu siihen pisteeseen, että voin jakaa teille tulosten lisäksi ennen jälkeen kuvia! Kohokohdista löytyy aiemmat höpötykset tähän liittyen jos on päässyt menemään ohi.”

Aihe on herättänyt paljon kiinnostusta ja olen saanut teiltä kyselyitä tuloksista joita nyt pääsen viimein teille jakamaan! 

Tsekkaa Rosa-Marian IG

Swaippaamalla oikealle näette lähtötilanteen ja lopputuloksen (tähän väliin lisään, että en ole laihtunut kuvien välillä). Mulla oli aiemmin tapana purra hampaita yhteen ihan hereilläkin ollessa ja vuosien narskuttelun takia mun hampaat on alkaneet kulumaan ja leukojen liikerata vaurioitunut. Jo ensimmäisen hoidon jälkeen narskuttelu loppui oikeastaan kokonaan ja leuka on aiemman kireyden sijaan muutenkin yleisesti paljon rennompi. Ero on myös ulkoisesti ihan valtava ja oon ihan uskomattoman tyytyväinen lopputulokseen kun ylitreenatut puremalihakset ovat nyt palautuneet normaalikokoisiksi. 

Botuliini ei ole pysyvä hoitomuoto, mutta itse koen sen säännöllisesti laittamisen paljon mukavampana vaihtoehtona kuin joka öisen muottien käyttämisen. Hoitoja pitkään jatkaessa narskuttelu luonnollisesti myös häipyy lihasmuistista ja toivon mukaan se olisi oma pelastukseni joku päivä. Tällä hetkellä se pelastus on tämä ja voin kyllä lämpimästi suositella ihan jokaiselle bruksismista kärsivälle ihmiselle jolle ei muut hoitokeinot jostain syystä toimi, vaiva on todella yleinen vaikka siitä ei tule niin hirveästi puhuttua. Kiitos tuhannesti @esmile_esteettinenhammashoito Teille on aina ilo ja luottavainen olo tulla!

before after