Esteettisen hammashoidon klinikka

Helsinki

Espoo

Kuopio

Varaa aika › Pyydä maksuton hoitoarvio › Ennen ja jälkeen ›

Oikomishoito Invisalingilla

Asiakkaallemme Tonylle eSmilestä sekä Invisalign -oikomishoidosta ensimmäisen kerran kertoi vastaanotollemme asiakkaaksi hakeutunut ystävä. Ystävä oli tyytyväinen eSmilessä saamaansa palveluun ja esitteli saavuttamiaan hoitotuloksia vielä kesken olevasta Invisalign -oikomishoidosta silmin nähden tyytyväisenä. Näiden positiivisten kokemusten siivittämänä Tony päätti hakeutua maksuttomaan oikomishoidon konsultaatioon eSmilen hammaslääkärille. Ilman aikaisempia kokemuksia oikomishoidosta Tonylle oli selvää, ettei hän haluaisi aloittaa perinteisillä, kiinteillä kojeilla toteutettavaa oikomishoitoa vaan nykyaikaisempi, irrotettava Invisalign teknologia kiinnosti nuorta miestä huomattavasti enemmän.

eSmilessä Tonyn vakuutti asiantunteva hammaslääkäri Hannu Vesanen hoitotiimeineen, vaikkakin hoitoa ylistäneelle ystävälle oli sattunut vastaanottomme toinen hoitotiimi. Invisalign -oikomishoidon aikana Tony yllättyi positiivisesti nopeasti nähtävistä selkeistä muutoksista hampaistossaan, ilman että juuri kukaan lähipiiristä edes huomasi oikomiskojeita nuoren miehen suussa. Pian Tony huomasikin kertovansa avoimesti meneillään olevasta oikomishoidosta ystävilleen, oikomisesta oli sujuvasti tullut osa elämää! Invisalign -oikomishoidossa oikomismuotteja käytetään vuorokaudessa noin 22tuntia ja muotteja vaihdellaan uusiin muotteihin pääsääntöisesti viikon välein. Tonylle muottien käyttäminen muuttui rutiiniksi nopeasti ja hän kuvailee oikomisprosessia kaikkiaan helpoksi ja vaivattomaksi. Oman suun hygieniatottumukset paranivat ja on ollut kiva huomata niiden jääneen tavaksi oikomishoidon päätyttyäkin.

eSmilessä Tonyn mielestä parasta oli riittävä informaation saaminen hoidosta sekä sen vaiheista, ja helposti lähestyttävä hammaslääkäri, jolle sai esittää ”tyhmiäkin” kysymyksiä. eSmilessä Tonysta pidettiin hyvin huolta koko hoitoprosessin ajan ja asiakkaan omia toiveita kuunneltiin sekä kunnioitettiin. Invisalign -oikomishoidon jälkeen Tony oli tyytyväinen hampaittensa luonnolliseen ulkonäköön, eikä toivonut muuta esteettistä hoitoa, kuin valkaisua tehtäväksi. eSmilessä noudatetaan noninvasiivista hoitofilosofiaa, jossa asiakkaan omaa hammaskudosta käsitellään mahdollisimman vähän ja tämä osoittautui Tonynkin kohdalla toimivaksi menetelmäksi.

Nyt hoidon ollessa ohitse, Tony kokee pystyvänsä hymyilemään vapautuneemmin ja kiinnittävänsä huomioita enemmän muidenkin ihmisten hymyihin. Hänen mielestään hymy tekee ihmisestä kauniin.

Kiitos Tony että saimme olla mukana vapauttamassa valloittavaa hymyäsi!