Esteettisen hammashoidon klinikka

Helsinki

Espoo

Kuopio

Varaa aika › Pyydä maksuton hoitoarvio › Ennen ja jälkeen ›

Kuluneen hampaiston korjaus

Lauri hakeutui eSmilelle konsultaatioon hampaiston kuluneisuuden vuoksi. Lisäksi Laurin ystävä oli suositellut eSmilea hänelle. Laurilla ei ollut tarkkaa visiota tulevan hoidon suhteen, vaan hän lähti selvittämään mahdollisuuksia ennakkoluulottomasti. Suurin syy hampaiston kulumiseen oli pitkään jatkunut hampaiden narskuttelu. Taustalla oli myös nuoruudessa tehty oikomishoito, jonka lopputulos oli päässyt vuosien mittaan palautumaan.

Konsultaatiokäynnillä Laurille ehdotettiin ratkaisuksi huomaamatonta Invisalign-oikomishoitoa, jolla hampaiston limittäisyydet ja kiertyneisyydet saataisiin korjattua. Oikomishoidolla ehkäistäisiin myös hampaiston kulumista tulevaisuudessa ja lopputulos voitaisiin viimeistellä joko hammaslaminaateilla tai kerrostusmuoveilla.

Konsultaatiokäynnin jälkeen Lauri teki päätöksen hoitoon lähdöstä. Noin yhdeksän kuukautta kestäneen oikomishoidon päätteeksi hoitotulos viimeisteltiin hampaiden kombinaatiovalkaisulla ja yläetuhampaiden kuluneisuudesta aiheutuneet pituuserot korjattiin esteettisillä kerrostusmuoveilla.

Lauri kuvailee lopputulosta todella onnistuneeksi. Hän myös kertoo, että hampaiden narskuttelu on vähentynyt oikomishoidon myötä. Käynnit vastaanotolla sujuivat miellyttävästi ja vastaanotolla vallitsi hänen mukaansa hyvä tunnelma. Lauri koki olleensa aina tervetullut vastaanotolle.

Oikomishoidon lopputuloksen ylläpitämiseksi Laurilla on käytössään Vivera-yömuotit ja hampaiden takapinnoille liimatut ohuet metalliset langat eli retentiolangat. Tämä onkin yleisin retentiomuoto eSmilella toteutetuissa oikomishoidoissa.

eSmilessa Laurin hoidosta vastasi hammaslääkäri Hannu Vesanen.