Esteettisen hammashoidon klinikka

Helsinki

Espoo

Kuopio

Varaa aika › Pyydä maksuton hoitoarvio › Ennen ja jälkeen ›

Helena Riihitupa

Tavoitteena paras mahdollinen lopputulos.

Malli ja juontaja Helena Riihituvalle kaunis hymy on paitsi osa omaa persoonaa myös osa työtä. Vapautunut hymy kuuluu asiaan, oltiin sitten edustustilaisuudessa tai tv-mainoksessa. Jos hammasrivit eivät ole aivan suorassa, on aika pohtia toimenpiteitä.

Riihitupa päätti etsiä juuri itselleen sopivan hoidon ja suoritti huolellista vertailua ennen kääntymistään Esteettisen Hammashoidon Klinikan puoleen. Viime vuoden loppupuolella aloitettiin Invisalign-oikomishoidot ja nyt Helenan hymy on edustava tilanteessa kuin tilanteessa.

– Kun vertailee alkutilanteesta otettuja kuvia nykytilanteeseen, ei voi kuin ällistellä. Hoito on ollut nopeaa ja tehokasta. Mikä parasta, se ei ole millään tavalla haitannut työtäni eikä vapaa-aikaani. Koska kyse on vahvasti työuraani vaikuttavasta esteettisestä seikasta, valitsin klinikan erittäin tiukan karsinnan kautta. Se kannatti, sillä hoito on onnistunut aivan nappiin. Voin vilpittömästi suositella Invisalign-oikomishoitoa ja Esteettisen Hammashoidon Klinikkaa Kuopiossa.

Täällä rima pidetään koko ajan korkealla. Tavoitteena on paras mahdollinen lopputulos, ei vain helpoin ja nopein, Helena Riihitupa arvioi saamaansa hoitoa.

lähde:Savon Xpress