Esteettisen hammashoidon klinikka

Helsinki

Espoo

Kuopio

Varaa aika › Pyydä maksuton hoitoarvio › Ennen ja jälkeen ›

Kokemuksia hammaslaminaattihoidosta – Annan hoitotarina

Asiakkaallemme Annalle terveet ja kauniit hampaat ovat aina olleet tärkeä osa persoonaa. Lue Annan hoitotarina hammaslaminaateista.

Ajan saatossa Annalle oli tehty hampaisiin muovipaikkoja, ja elintavat olivat päässeet tummentamaan hampaistoa kauttaaltaan. Anna koki, ettei silloinen tilanne vastannut hänen persoonaansa ja hän toivoikin hymystään huolitellumpaa ja vaaleampaa. Siksi hän päätyi eSmilelle.

Anna löysi eSmilen Instagram-mainoksen avulla. Tuosta mainoksesta seurasi jopa tunteja kestävä taustatyö nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. Erityisesti Anna ihastui eSmilen noninvasiiviseen hoitofilosofiaan , mikä tarkoittaa sitä, että asiakkaan omaan hammaskudokseen kajotaan mahdollisimman vähän. Anna tutustui eSmilen julkaisemaan videoon, jossa asiakkaan hampaiden päälle sovitettiin ohuet, kynsimäiset posliinikuorikot eli hammaslaminaatit. Anna siteeraakin vanhaa lausahdusta ”yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa”. Hän kiinnitti huomiota tapaan, jolla hammaslaminaatit tuodaan hampaiden pinnalle, niin ettei videon henkilön omia hampaita ollut hiottu ohuiksi tikkumaisiksi pilareiksi.

Anna koki, että hammaslaminaatit ja hoitoon lähteminen olivat yksi oman elämän isoimmista päätöksistä ja toimi askeleena kohti unelman toteutumista. Hammaslaminaattihoito osoittautui moniosaisemmaksi ja huolitellummaksi prosessiksi mitä Anna osasi odottaa. Mielikuva hoitopolusta ja lopputuloksesta poikkesivat hänen alkuperäisistä odotuksistaan, mutta pelkästään hyvällä tavalla. Annan omat odotukset ja visio lopputuloksesta kehittyivät hoitoprosessin aikana ja hän kokeekin, että ilman jaksotusta lopputuloksesta ei olisi tullut niin kaunis ja toiminnallisesti hyvä.

Anna kuvailee koko eSmilen tiimiä asiantuntevaksi ja hän sai hyviä hammaslaminaatti kokemuksia. Klinikan tunnelma ehkäisi jännitystä ja teki hoitokäynneistä miellyttävämpiä. Hammaslääkärin ja hammasteknikon yhteistyö oli isossa osassa onnistuneen lopputuloksen luomista – Annasta kuvattiin esimerkiksi väliaikaisten hampaiden kanssa video, jossa tarkkailtiin hänen puhettansa ja huulten motoriikkaa. Mahdollisimman pitkäikäisen ja kauniin lopputuloksen aikaansaamiseksi huomioitiin Annan toiveiden lisäksi hänen kasvojensa rakenne sekä hänen ikänsä.

Anna suosittelee lämpimästi kaikille kokonaisvaltaista hammashoitoa harkitseville konsultaatioajan varaamista. Hän kuvaileekin luottamuksen hammaslääkäriin ja koko hoitotiimiin muodostuneen jo ensimmäisen käynnin yhteydessä. Anna kokee, että parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi oli tärkeää, että alan ammattilaiset kertoivat oman näkemyksensä ja valitsivat juuri hänelle parhaiten sopivat menetelmät ja tekniikat. Asiantuntijuus ja asiakaslähtöisyys mahdollistivat parhaimman mahdollisen lopputuloksen.

Annan hymy on näyttävä, mutta samalla luonnollinen ja aikaa kestävä, aivan kuten Anna oli toivonutkin. Kaunein lopputulos on aina harmoniassa kantajansa kasvojen ja persoonan kanssa. Kiitos Anna, että valitsit juuri meidät ja saimme olla mukana suuren unelman toteuttamisessa.