Esteettisen hammashoidon klinikka

Helsinki

Espoo

Kuopio

Varaa aika › Pyydä maksuton hoitoarvio › Ennen ja jälkeen ›

eSmile avoimet paikat

Hammaslääkäri

Haemme tiimiimme innostunutta hammaslääkäriä, jonka ehdottomana vaatimuksena on halu oppia uutta. Pääset estetiikan huippujoukkueeseen, jossa ohjaamme Sinut työskentelemään asiakkaittemme hyvinvoinnin parhaaksi. Silmät avaava näköalapaikka kollegalle, joka haluaa tehdä kaunista ja luovaa jälkeä kunnioittaen tervettä hammaskudosta ja parantaa toiminnallisuutta tasapainottamalla purentaa. ”If you always do as you have always done, you will always get what you have always got”

Yrittäjä

Haluatko yrittäjäksi eSmilen kanssa? Haemme innostuneita kollegoita perustamaan uusia toimipisteitä etenkin pääkaupunkialueelle. Ota meihin yhteyttä,  niin kerromme sinulle kuinka jakaa yrittäjäriskiä ja päästä tekemään aidosti erilaista hammaslääkärityötä ja samalla omistaa perustamaasi työpaikkaa. Meillä on tarjota sinulle erilaisia vaihtoehtoja edetä urallasi tuomalla vahvan brändimme tueksi ja näkyväksi julkisivuksi yritystoiminnallesi. 

Jätä meille tietosi

Haluatko työskennellä innostavassa, innovoivassa ja energisessä työyhteisössä? Jos olet valmis laittamaan persoonaasi peliin asiakkaittesi parhaaksi, voit olla hakemamme huipputyyppi tiimiimme. Meille asiakas on ykkönen ja työkaveria ei jätetä. Jos jaat samat arvot, laita meille avoin hakemus tyohakemus@esmile.fi. Olemme sinuun yhteydessä, kun haemme taas vahvistusta tiimiimme.