Esteettisen hammashoidon klinikka

Helsinki

Espoo

Kuopio

Pyydä maksuton hoitoarvio › Varaa aika › Ennen ja jälkeen ›

Ekaterina Azorkina

Menetelmäksi valikoitui Invisalign.

Aikaisemmat kyselyt hammashoidon ongelmien ratkaisuksi eivät olleet tuottaneet tulosta, mutta oma aktiivisuus hoidon löytymiseksi kuitenkin vihdoin palkittiin, kun löytyi vastaanotto, jossa tehtiin oikomishoitoja ilman kiinteitä kojeita. ”Esteettisen Hammashoidon Klinikan toteuttamat hoitotulokset olivat vakuuttavia ja se loi hyvän ja luotettavan kuvan vastaanotosta, varsinkin kun asiakkaat käyvät siellä ympäri Suomea hoidoissa”, kertoo Ekaterina.

Aluksi Ekaterinalla oli toiveissa saada oikomiskojeeksi Inman Aligner, mutta hammaslääkäri Hannu Vesasen tekemän tutkimuksen perusteella selvisi, että Invisalign-oikomishoito sopi tilanteeseen paremmin. Invisalign-hoidolla saatiin hoidettua koko hampaiston purenta ja toiminallisuus kuntoon. Kun päätös hoidon aloittamisesta tehtiin, ClinCheck-ohjelma loi entisestään luottamusta upeaan lopputulokseen pääsemiseksi. ClinCheck-ohjelmalla suunnitellaan oikomishoito ja animaatiosta pystyy näkemään lopputuloksen jo ennen oikomishoidon aloittamista. ”Vaikka lähtötilanteeni olikin hankala, oli ClinCheck iso osa luottamuksen rakentajaa hoidon aloitukseen”, Ekaterina toteaa.

Ekaterinalla meni oikomishoidon alussa hetki totutellessa muotteihin, mutta muuten hoidolla ei ole ollut mitään vaikutusta arkeen. Myös hänen omalla motivaatiolla oli merkitys oikomishoidon onnistumiseen, sillä kiskojen säännöllisellä päivittäisellä käytöllä hoito pysyy aikataulussa ja hampaat oikenevat suunnitelman mukaisesti. Ekaterinan mukaan Invisalign-hoidon etuna on myös se, että napostelu jäi oikomishoidon myötä pois. Myös hampaiden puhdistettavuus on ollut helpompaa, koska ei ole ollut kiinteitä oikomiskojeita. ”Koko oikomishoidon aikana vain muutama ystäväni oli huomannut käynnissä olevan oikomishoidon”, kertoo Ekaterina kiskojen huomaamattomuudesta.

Invisalign-oikomishoidon päätyttyä Ekaterinalla on vain hyvää sanottavaa hoidosta. Hampaiden hoitoon on tullut kokonaisvaltainen muutos, sillä suuhygienia on parantunut kun lankaus, hampaiden harjaus ja hammashoitotuotteiden käyttö on tullut osaksi päivittäistä arkea upean valloittavan hymyn ylläpitämiseksi. Parodontologiset ongelmat ovat hävinneet, ikenien verenvuoto on loppunut ja hammaskiveä ei muodostu enää yhtä paljon. Haasteellinen ristipurenta on korjattu ja hampaiston toiminnallisuus on palautettu.

Upean hymyn lisäksi Ekaterinalle on myös tullut lisää itsevarmuutta!