Esteettisen hammashoidon klinikka

Helsinki

Espoo

Kuopio

Varaa aika › Pyydä maksuton hoitoarvio › Ennen ja jälkeen ›

Suuhygienisti Kuopioon

Oletko kokenut suuhygienisti vai muutaman vuoden kliinistä työtä tehnyt suuhygienisti?

Etsitkö itsellesi uusia haasteita ja toivotko oppivasi alan huippuosaajaksi Invisalign hoitojen sekä laajojen esteettisten hoitojen saralla?

Etsimme Kuopion klinikalle reipasta ja työstään innostunutta suuhygienistiä kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

eSmile on esteettiseen hammashoitoon sekä Invisalign-hoitoihin painottunut klinikka. Meille tärkeintä on onnistunut asiakaskokemus sekä korkealaatuinen hampaiden hoito aina suuhygienistin puhdistuskäynnistä laajoihin moniammatillisesti toteutettuihin hoitokokonaisuuksiin. Haluamme palauttaa hymyn asiakkaidemme kasvoille. Teemme työtä vahvasti tiiminä ja pääset oman potilastyön lisäksi työskentelemään myös estetiikan huippuosaajien työparina. eSmilen vastaanotolla työpäivä ei koostu pelkästään toimenpiteistä, vaan mukana on hyvin paljon tiedonsiirtoa, digitaalisia toimintoja, asiakaspalvelua ja omien mielenkiinnon kohteidesi sekä vahvuuksien mukaan myös muita tehtäviä.

eSmilen tarjoama suuhygienistin työnkuva on erittäin monipuolinen. Kliininen työskentely koostuu perustyön (anti-infektiiviset hoidot, suun terveyden ylläpito, sairauksien hoito ja ennaltaehkäisy) ja hampaiden valkaisujen lisäksi Invisalign-oikomishoidon toimenpiteistä. eSmilen tiimissä sinulla on loistava tilaisuus päästä halutessasi kehittymään Invisalign asiantuntijaksi. eSmilen tarjoama urapolku valmistaa sinut toivomalla tavalla alansa huippuosaajaksi.

Hakijalta toivomme intoa työhön ja potilas kontakteihin, jatkuvaa tiedonjanoa oppia uutta, positiivista, avointa ja reipasta asennetta työskentelyyn, sekä uteliaisuutta lähteä tutkimaan, mitä esteettinen hammashoito parhaimmillaan tarjoaa. Näemme roolissa Sinut, joka saavut työpaikalle reippain ja iloisin mielin sekä omaat oma-aloitteisuutta ja vastuunkantokykyä. Olet aina ystävällinen työkavereita kohtaan, etkä pelkää pyytää apua, kun sitä tarvitset. Lisäksi näet työtä ja vastuita jakavan tiimityöskentelyn mahdollisuutena ja vahvuutena.

Työsuhteessa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja influenssarokotetta.

Paikka täytetään heti kun uusi tiimin jäsen on löytynyt.

Työ alkaa viimeistään syyskuun aikana.

Tiedustelut ja hakemukset palkkatoiveineen:

Taina-Tuulia Hyvärinen
Vastaava suuhygienisti
+358 40 8697800
taina-tuulia.hyvarinen@esmile.fi

Hakuaika 19.6.–31.7.2024