Esteettisen hammashoidon klinikka

Helsinki

Espoo

Kuopio

Varaa aika › Pyydä maksuton hoitoarvio › Ennen ja jälkeen ›

Hammaslääkäri Helsinkiin

eSmile on esteettiseen hammashoitoon erikoistunut yksityinen hammasklinikka, joka palvelee asiakkaitaan Helsingin keskustassa, Espoon Tapiolassa sekä Kuopiossa.

Haemme esteettisestä hammashoidosta kiinnostunutta hammaslääkäriä osaksi eSmile Helsingin huipputiimiä.

Voisit olla hakemamme henkilö, jos:

– Olet Suomessa laillistettu hammaslääkäri.

– Omaat jo kokemusta hammaslääkärin työstä ja perusasiat sujuvat rutiinilla.

– Kokemus esteettisestä hammashoidosta ja Invisalign-oikomishoidosta on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Haemme kuitenkin henkilöä, jolla on intoa kehittyä esteettisen hammashoidon huippuosaajaksi.

– Sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen kielitaito suomen ja englannin kielissä. Muu kielitaito ja erityisesti ruotsin kielen taito on eduksi. 

Suuri osa asiakkaistamme käy läpi Invisalign-oikomishoidon ja tämän lisäksi päiviämme täyttävät korjaavan hoidon toimenpiteet, kuten muovityöt ja hammaslaminaatit.  Liityt samalla koko maan esteettisen hammashoidon taitavimpaan asiantuntijatiimiin, joka kuuluu maailman top 1 %:iin Invisalign-palveluntarjoajista kantamalla Invisalignin tasotitteliä Diamond Apex ja joilla on yhteistyötä maailmanluokan hammaslaboratorioiden kanssa mm. Kaliforniassa ja Lissabonissa. 

eSmilella työskentelee kaksi estetiikan kattojärjestön AACD:n (American Academy of Cosmetic Dentistry) akkreditoinnin saavuttanutta hammaslääkäriä, Hannu Vesanen ja Petteri Viljakainen. Koko maailmassa tämän tutkinnon suorittaneita on noin viisisataa ja Euroopassa akkreditoituneita hammaslääkäreitä on yhteensä vain yhdeksän!

Alkuvaiheessa päiväsi koostuisivat perushammashoidosta sekä kokemuksesta riippuen myös esteettisen hammashoidon toimenpiteistä. Tarjoamme sinulle eSmile Academy -koulutukset sekä mahdollisuuden päästä kehittymään kokeneiden ja kansainvälisinä kouluttajina toimivien hammaslääkäriemme kanssa. Osaamisen kehittyessä esteettisen hammashoidon sekä Invisalign-oikomishoidon osuus työstäsi kasvaa. 

Hakemamme hammaslääkäri toimii elinkeinonharjoittajana. Toivomme mahdollisuutta sitoutua työskentelemään alkuun ainakin kahtena päivänä viikossa.

Pyydämme jättämään hakemuksen hakulomakkeella täältä. Haku on auki kunnes löydämme sopivan tekijän. 

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Terhi Vesanen puh. 050 338 9233 ja sähköpostitse terhi.vesanen@esmile.fi.