Esteettisen hammashoidon klinikka

Helsinki

Espoo

Kuopio

Pyydä maksuton hoitoarvio › Varaa aika › Ennen ja jälkeen ›

Eve Antikainen

Hymyile elämälle.

Esteettisen Hammashoidon Klinikalla istuu silminnähden tyytyväinen ja hyväntuulinen Eve Antikainen. Takana on hoitokokonaisuus A:sta Ö:hön ja lopputulos jaksaa yhä edelleen hämmästyttää häntä itseäänkin. – Nyt voin hymyillä täysin vapautuneesti, ja olla oma itseni. Kohdallani kyse oli kokonaisvaltaisesta muutoksesta ja elämänlaatuun sijoittamisesta, ei vain hampaista. Ennen häpesin ja piilottelin huonokuntoisia hampaitani, ja ne vaivasivat mieltäni joka päivä, Antikainen kertoo.

Luottamus ratkaisi

Antikainen tiesi tarkalleen, mitä hoidolta halusi. Hän oli perehtynyt hoitovaihtoehtoihin ja konsultoinut eri hammaslääkäreitä. Edessä oli vaativa ja pitkä hoitojakso sekä taloudellisesti huomattava sijoitus, joten hammaslääkärin valinnassa yhdeksi ratkaisevaksi tekijäksi osoittautui luottamus.

– Esteettisen Hammashoidon Klinikalla tunsin itseni tervetulleeksi ensimmäisestä kerrasta lähtien. Hoidon eteneminen käytiin läpi kanssani vaihe vaiheelta, ja asioista

keskusteltiin avoimesti koko hoitoprosessin ajan, Antikainen kertoo. Hammaslääkäri Hannu Vesasen mukaan kokonaisvaltaisessa hoidossa avainasemassa on nimenomaan tarkka suunnitelmallisuus. Hoidon lopputulos hahmotellaan asiakkaalle aina digitaalissesti sekä koevahausmallin avulla ennen hoitojen aloittamista.

Viimeistelty kokonaisuus

Vaikka Antikainen hakeutui hoitoon ensisijaisesti esteettisistä syistä, hoitokokonaisuus lähti liikkeelle suun terveyden hoitamisesta ja purennan korjaamisesta. Vanhat

hammassillat poistettiin ja tilalle laitettiin uudet implantit. Hampaiden hionnan jälkeen ne viimeisteltiin posliinikuorikoilla ja ienrajaa korjattiin, jotta lopputulos vastaisi hoidolle asetettuja esteettisiä kriteereitä. – Mitään ei jätetty puolitiehen, vaan viimeistellystä ja laadukkaasta lopputuloksesta pidettiin kiinni kaiken aikaa, Antikainen toteaa.

Oman hymyn arvostus

Antikaisen kohdalla kyse oli täydellisestä muutoksesta, Smile Designista, jossa myös purentaa muutettiin. Aina näin suurta muutosta ei tarvita, vaan kasvojen ja suun estetiikkaa

voidaan parantaa myös ilman että terveeseen hammaskudokseen kajotaan. Mikäli hampaistossa ei ole merkittäviä asentovirheitä, posliinikuorikot voidaan asentaa hampaisiin ilman poraamista. Kestävyydeltään ja esteettisyydeltään ensiluokkaiset kuorikot sulautuvat osaksi omaa hampaistoa, ja läpikuultavuuden ansiosta lopputulos on luonnollinen. Vesasen mukaan esteettisessä hammashoidossa ehjä tulos syntyy, kun suun terveyteen ja ulkonäköön liittyvät asiat ovat tasapainossa. Liikkeelle lähdetään aina luonnollisen hymyn kunnioittamisesta.