Esteettisen hammashoidon klinikka

Helsinki

Espoo

Kuopio

Pyydä maksuton hoitoarvio › Varaa aika › Ennen ja jälkeen ›

Elina Alvesalo

eSmile Helsingin ammattilainen

HLL, ELINA ALVESALO

Mielenkiinnon kohteet ja erityisosaaminen: protetiikka, Invisalign-oikomishoidot

Elina on valmistunut 2011 Helsingin yliopistosta. Valmistumisen jälkeen hän on kouluttautunut ahkerasti niin kotimaassa kuin ulkomaillakin, mm. suorittanut Dawson Academyn koulutuskokonaisuuden, jossa käydään läpi haastavienkin purentojen korjaavaa hoitoa aina suunnittelusta valmiiseen työhön.


Kalvo-oikomisosaaminen on syventynyt IAS Academyn koulutuksissa (UK), joissa Elina on omaksunut myös Align, Bleach and Bond -ajattelua. Lyhykäisyydessään tämä tarkoittaa sitä, että Elina pyrkii hoidoissaan aina minimaaliseen invasiivisuuteen eli kunnioittamaan asiakkaan omaa hammaskudosta. Tähän päästään joskus pienelläkin hampaiden suoristuksella ennen korjaavaa hoitoa, joista esimerkkinä tästä hoidon lopuksi tehtävät ohuet hammaslaminaatit tai kärkien kerrostusmuovit, joissa omaa hammasta porataan mahdollisimman vähän.

Elina on lisäksi perehtynyt botox-hoitoihin. Hän tekee myös aiheeseen liittyvää kliinistä tutkimusta Helsingin yliopistossa puremalihasvaivoihin liittyen. Elina kokee vahvuudekseen hyvän esteettisen silmän sekä huolellisen hoitojen suunnittelun ja työn jäljen. Hoidot toteutetaan asiakasta kuunnellen. eSmilessa Elina on osana huipputiimiä ja yhdessä olemme valmiita loihtimaan hymyn sinunkin kasvoillesi.

2022 Elina aloitti erikoistumisopinnot protetiikan ja purentafysiologian koulutusohjelmassa.