Esteettisen Hammashoidon Klinikka
010 219 8700
info(at)esmile.fi
Invisalign Olemme Invisalign huippuosaaja
Pyydä maksuton hoitoarvio › Varaa aika › Ennen ja jälkeen ›
Esteettinen Hammashoito
Esteettinen Hammashoito klipsu

Valkaisut

Palvelut

Esteettisen
Hammashoidon
Valkaisut

Hymyile aamulla naapurille, koska se voi pelastaa hänen työpäivänsä. Hymyile samalla aamulle: uusi päivä elämässä on alkanut.

Kaunis hymy valloittaa! 

Hampaiden valkaisu on yksi helpoin ja yleisin esteettisen hammashoidon palvelu. Suurin osa asiakkaista, jotka haluavat parantaa etualueen estetiikkaa posliinikuorikoilla tai etualueen täytteillä, haluavat tehdä valkaisun ennen muuta hoitoa. Näissä tapauksissa valkaisu tehdään ensin ja posliinikuorikot ja täytteet tehdään sitten valkaistuun lopputulokseen.

Ennen valkaisua on hyvä tarkastuttaa hampaiston kunto. Turvallisen valkaisun takaamiseksi varmistetaan että suun terveydentila on hyvä ja hampaissa ei ole reikiä eikä hammaskiveä. Jos tarkastuksesta on enemmän kuin vuosi aikaa, valkaisutarkastus kannattaa tehdä suun terveystarkastuksen yhteydessä. Hammaslääkärin tarkastuksesta peritään normaali tutkimusmaksu, suuhygienistin valkaisutarkastus kuuluu valkaisun hintaan. Valkaisun tekee aina suuhygienisti.

Valkaisutarkastuksessa arvioidaan millainen menetelmä asiakkaalle parhaiten sopii. Valkaisutarkastuksen yhteydessä otetaan myös lähtöväri ja informoidaan asiakasta valitusta valkaisumenetelmästä ja annetaan kustannusarvio.

Vaihtoehtoja ovat kotivalkaisu, vastaanottovalkaisu, kevytvalkaisu ja kombinaatiovalkaisu. Kombinaatiovalkaisu on paras menetelmä silloin, kun asiakas haluaa valkaisutuloksesta mahdollisimman vaalean. Varsinkin jos kulmahampaissa on vahvasti keltaisuutta tai lähtöväri on tummempi, on kombinaatiovalkaisu paras vaihtoehto. Kombinaatiovalkaisussa asiakkaalle jää myöhempää ylläpitohoitoa varten henkilökohtaiset muotit, joiden avulla valkaisutuloksen ylläpito on vaivatonta ja edullista.

Hampaiden valkaisuiden hinnat:

Kotivalkaisu 270 euroa
Vastaanottovalkaisu 500 euroa
Kevytvalkaisu 299 euroa
Kombinaatiovalkaisu 600 euroa
 
Varaa aikasi maksuttomaan valkaisukonsultaatioon niin katsotaan Sinulle sopivin menetelmä.