Esteettisen hammashoidon klinikka

Helsinki

Espoo

Kuopio

Pyydä maksuton hoitoarvio › Varaa aika › Ennen ja jälkeen ›

Pistoshoidot

Suun ja kasvojen kauneuden korostaminen juonteita siloittamalla

Useimmille ulkoinen olemus ja ensivaikutelma ovat äärimmäisen tärkeitä. Peilissä joka päivä näkemämme kuva vaikuttaa hyvinvointiimme ja siihen, millaisessa vuorovaikutuksessa olemme muiden ihmisten kanssa. Jos tunnemme näyttävämme hyvältä, me myös voimme hyvin.

Pistoshoidoista apua moneen eri vaivaan

eSmile tarjoaa pistoshoitoja, joissa käytetään tunnettuja turvallisia ja tehokkaita aineita, joilla voidaan vähentää kohdelihaksen toimintaa ja suoristaa ilmelihaksiin annosteltuna ihoryppyjä. Vaikutus lihaksessa alkaa 1–2 viikon kuluttua pistoksesta ja vaikutus kestää 3–6 kuukautta. Kyseessä on täysin palautuva toimenpide ja käsittely voidaan uusia turvallisesti aineen hävittyä elimistöstä. Ihoryppyihin käytettävät aineet eivät aiheuta puutumisen tunnetta tai jäykkyyttä kasvoilla, niin kuin usein kuulee puhuttavan. Pientä punoitusta tai pistoskohdan turvotusta saattaa esiintyä.

Otsan- ja kulmien alueen esteettiset hoidot

Useimmin esteettisiä hoitoalueita ovat kulmakarvojen välissä olevat kurtistuskohdat ns. Sibelius-rypyt, vaakarypyt otsassa ja silmien ympärillä olevat hymyrypyt.

Pistoshoidolla helpotusta puremalihaksiin

Pistoshoidot ovat myös keino kontrolloida hampaiden narskuttelua. Pistoshoito suunnataan narskuttelijan vahvoihin puremalihaksiiin. Näin saadaan vähennettyä lihaksen toimintaa ja kiputilat usein häviävät kokonaan.

Päänsärkyyn

Pistoshoitoja voidaan käyttää myös kroonisen migreenin hoitoon, lihasjännityspäänsärkyyn, suun ympäryslihasten hoitoon ja lievittämään kaulan lihasten kiputiloja.

Liikahikoilu

Pistoshoidot toimivat myös otsan liikahikoilun poistoon. Lisäksi nykyisin käytetään hoitoja vähentämään kainalon hikoilua.

Pistoshoidoissa eSmilella on käytössä turvalliset ja tunnetut lääkeaineet.

Lääketieteessä yleisesti botuliinin käyttö erilaisissa sairaustiloissa on selvästi lisääntynyt. Maailmassa arvioidaan annettavan 12-15 miljoonaa botuliinihoitoa vuosittain. Suuresta lukumäärästä huolimatta sivuvaikutusten määrä on pieni ja siksi botuliinia pidetäänkin hyvin turvallisena lääkeaineena.