Esteettisen Hammashoidon Klinikka
010 219 8700
info(at)esmile.fi
Invisalign Olemme Invisalign huippuosaaja
Pyydä maksuton hoitoarvio › Varaa aika › Ennen ja jälkeen ›
Esteettinen Hammashoito
Esteettinen Hammashoito klipsu

Pistos- ja täyteainehoidot

Palvelut

Esteettisen
Hammashoidon
pistos- ja täyteainehoidot

Hymyile toisen onnellisuudelle ja vapaudelle yhtä paljon kuin omalle onnellisuudellesi ja vapaudellesi.


Suun ja kasvojen kauneuteen kuuluu ryppyjen ja juonteiden hoito

Useimmille ulkoinen olemus ja ensivaikutelma ovat äärimmäisen tärkeitä. Peilissä joka päivä näkemämme kuva vaikuttaa hyvinvointiimme ja siihen, millaisessa vuorovaikutuksessa olemme muiden ihmisten kanssa. Jos tunnemme näyttävämme hyvältä, me myös voimme hyvin.

Täyteaine-hoidot

Hyaluronihappoa on luonnostaan ihmisen elimistöstä, mutta iän myötä sen määrä vähenee. Hyaluronihapon teho perustuu sen kykyyn sitoa elimistössä olevaa vettä ja antaa ihokudokselle muotoa ja volyymia. Silloin kun ihossa olevat rypyt eivät johdu ilmelihaksien aiheuttamasta toiminnasta, uurretta voidaan tasoittaa ruiskutettavalla hyaluronihapolla. Nämä hoidot ovat täysin palautuvia toimenpiteitä. Hoidon vaikutus on nähtävissä välittömästi ja sen kesto elimistössä on noin 6-8 kuukautta. Useimmin hoidettuja alueita ovat nenähuulipoimu, suupielissä olevat uurteet ja huulien rajojen korostaminen ja huulten volyymin lisääminen. Kasvojen iän myötä menetettyjä volyymeja on alettu hoitaa myös syvempien kudosten injektioilla korjaamalla siten ihojuonteiden ja kudosten alasvalumisen syitä. Tuloksena on hyvin luonnollinen kasvojen ilmeen virkistyminen ja nuorentuminen. Tällaiset syvät volyymitäytöt esim. poskipäiden ja otsan sivun ja leukakulman alueella palauttavat ja korjaavat kasvojen ikämuutoksia ja tarvittaessa sopusuhtaistavat kasvoja toivottuun suuntaan. Tavoitteena on, että hoitojen jälkeen potilaat näyttävät edelleen luonnollisilta itseltään. 
Vastaanotollamme asiakas tarvittaessa puudutetaan, sillä täyteaineiden laittaminen yleensä koetaan hieman epämukavaksi. Ammettilaiselle suun alueen puudutukset ovat teknisesti helppoja suorittaa ja näin täyteaineiden laitto on täysin kivutonta.

Botuliinitoksiinihoidot

Botuliinia on käytetty terveyden- ja kauneuden hoidossa jo yli 20 vuotta. Botuliinitoksiini on turvallinen ja tehokas proteiini, joka vähentää kohdelihaksen toimintaa ja suoristaa ilmilihaksiin annosteltuna ihoryppyjä. Sen vaikutus lihaksessa alkaa 1-2 viikon kuluttua pistoksesta ja vaikutus kestää 3-6 kuukautta. Kyseessä on täysin palautuva toimenpide. Käsittely voidaan uusia turvallisesti aineen hävittyä elimistöstä. Botuliinitoksiini ei aiheuta puutumisen tunnetta tai jäykkyyttä kasvoilla, niin kuin usein kuulee puhuttavan. Pientä punoitusta tai pistoskohdan turvotusta saattaa esiintyä. Meikkiä voi käyttää heti hoidon jälkeen. Useimmin esteettisiä hoitoalueita ovat kulmakarvojen välissä olevat kurtistuskohdat ns. Sibeliusrypyt, vaakarypyt otsassa ja silmien ympärillä olevat hymyrypyt.
Botuliinia käytetään onnistuneesti myös narskuttelijoilla vahvoissa puremalihaksissa. Näin saadaan vähennettyä lihaksen toimintaa ja kiputilat usein häviävät kokonaan.
Muita kasvojen botuliinihoidon käyttöaiheita ovat kroonisen migreenin hoito, otsan liikahikoilun poisto, lihasjännityspäänsärky, suun ympäryslihasten hoito ja kaulan lihasten kiputilat.
Lääketieteessä yleisesti botuliinitoksiinin käyttö erilaisissa sairaustiloissa on selvästi lisääntynyt. Maailmassa arvioidaan annettavan 12-15 miljoonaa botox-hoitoa vuosittain. Suuresta lukumäärästä huolimatta sivuvaikutusten määrä on pieni ja siksi botuliinitoksiinia pidetäänkin hyvin turvallisena lääkeaineena.

Yhdistelmähoidot

Parhaaseen kokonaisvaltaiseen hoitotulokseen päästään käyttämällä edellisten täyteaineiden ja botuliinitoksiinin yhdistelmähoitoa.
Säännöllisesti uusittuna yllämainitut hoidot säilyttävät kasvojen nuorekkuuden tasaisesti ilman, että kasvoihin tulisi yllättäviä muutoksia esim. kasvojen kohotuskirurgian vuoksi. Kirurgisin keinon tehtävä kertakaikkinen nuorennus yleensä perustuu kudosten kiristämiseen ja lopputulokset potilaille ja heidän läheisilleen saattavat tulla liian nopeina ja siksi luonnottomina.
Viimeisten vuosien trendi on uusien hoitomuotojen myötä vähentänyt  tarvetta varsinaisiin kasvojen kirurgisiin kohotuksiin, joiden lukumäärät ovat laskussa.