Esteettisen Hammashoidon Klinikka
010 219 8700
info(at)esmile.fi
Invisalign Olemme Invisalign huippuosaaja
Pyydä maksuton hoitoarvio › Varaa aika › Ennen ja jälkeen ›
Esteettinen Hammashoito
Esteettinen Hammashoito klipsu

KerrostusmuovitKerrostustekniikalla valmistetut esteettiset muovitäytteet ovat usein sopivin vaihtoehto.

Hannu VEsanen

Tasaiset hampaat kerrostusmuovilla

Haaveiletko sinäkin valkoisista ja kauniista hampaista? Jos toiveenasi ovat luonnollisen ja terveen näköiset hampaat, kerrostusmuovi voisi olla sinulle sopiva vaihtoehto. Kerrostusmuovilla parannat selvästi hampaiden ulkonäköä ja saat kauniin hammasrivin.

Kerrostusmuovi on vastaanotollamme paljon käytetty tekniikka. Esteettisellä muovitäytteellä saadaan usein kaunis lopputulos vahingoittamatta omaa, tervettä hammaskudosta. Tuloksena on kaunis ja luonnollinen hymy, joka huomataan.

Kenelle kerrostusmuovi sopii?

Monet yleiset hammasongelmat ovat korjattavissa kerrostusmuovilla. Kerrostusmuovi sopii sinulle, jos ongelmanasi ovat esimerkiksi hampaiden värjäymät ja kulumat, epätasainen kiille tai lohjenneet hampaat. Kerrostusmuovitäytteet ovat erinomainen vaihtoehto esimerkiksi hampaiden tasoerojen korjauksissa, kiillelaikuissa tai lohkeamissa. Kerrostusmuovitekniikan käyttökohteita ovat myös hampaiden pienten asento- ja muotovirheiden korjaus ja vanhojen värjäytyneiden muovitäytteiden uusiminen.

Hampaiden esteettinen hoito on mahdollinen kerrostusmuovilla ilman porausta tai kipua. Kerrostusmuovihoito on edullinen ja hellävarainen, eikä hammasta välttämättä tarvitse porata muovia hampaaseen kiinnitettäessä. Hoito vaatii kuitenkin suorittajaltaan erityistä kerrostusmuovitekniikan hallintaa, sillä jokaisen hampaan muovitäyte koostuu useista eri värisävyistä ja ominaisuuksista. Täyte rakennetaan nimensä mukaisesti kerros kerrokselta. Näin kerrostusmuovilla saadaan aikaan luonnollinen ja siisti hammasrivi.

Kuluneiden hampaiden korjaus kerrostusmuovilla on asiakkaalle helppoa. Hampaan korjaus hoituu yleensä kätevästi yhdellä käynnillä. Hampaat ovat tärkeä osa ulkonäköä ja siksi joskus hyvinkin pieni korjaus saa ison muutoksen lopputulokseen eli hymyyn.

Katso lisää galleriastamme