Esteettisen Hammashoidon Klinikka
010 219 8700
info(at)esmile.fi
Invisalign Olemme Invisalign huippuosaaja
Pyydä maksuton hoitoarvio › Varaa aika › Ennen ja jälkeen ›
Esteettinen Hammashoito
Esteettinen Hammashoito klipsu

Invisalign informaatiota

invisalign logo

invisalign -muotti

Hymy voi muuttaa kaiken. Invisalign on huomaamaton ja hellävarainen oikomishoitomenetelmä, jonka avulla vinot hampaat voidaan oikaista ilman kiinteitä kojeita. Invisalign-menetelmän avulla saat suorat hampaat ja kauniin hymyn lähes näkymättömillä oikomismuoteilla. Oikomishoidon avulla voidaan korjata myös virheellisen purennan aiheuttamat kivut ja vaivat.

Invisalign on klinikkamme suosituin oikomishoitomenetelmä, eikä suotta – normaalista elämästä ja ulkonäöstä ei tarvitse tinkiä oikomishoitojen vuoksi!

Invisalign-hoito on huomaamatonta

Invisalign-hoito toteutetaan läpinäkyvillä muoteilla, jotka siirtävät hampaita kohti haluttua lopputulosta. Edistyksellisen 3D-kuvantamistekniikan avulla Invisalign visualisoi jo alussa koko hoitosuunnitelmasi hammaslääkärin hoitomääräyksen mukaisesti hampaiden lähtöasennosta lopulliseen tavoiteasentoon saakka. Näin hammaslääkärisi tietää jo etukäteen, kuinka hoito etenee ja miltä lopputulos näyttää.

Hampaitasi varten valmistetaan sarja läpinäkyviä oikomismuotteja, jotka siirtävät hampaita vähän kerrallaan. Kutakin oikomiskiskoa käytetään noin kaksi viikkoa, kunnes se vaihdetaan sarjan seuraavaan muottiin. Näin hampaat siirtyvät vaiheittain lopulliseen asentoonsa.

Mittatilaustyönä valmistettavat oikomismuotit ovat läpinäkyvät ja ne mukailevat oman hampaan muotoja. Nämä myös oikomiskalvoiksi kutsutut muotit riisutaan ruokailun ajaksi kokonaan, ja ne on mahdollista jättää ajoittain pois myös esimerkiksi juhlatilanteita varten. Ero perinteisiin hammasrautoihin on merkittävä, sillä huomaamattomien oikomismuottien/oikomiskalvojen ansiosta kiinteitä kojeita ei tarvita lainkaan. Invisalign-hoito sopii aikuisella iällä tehtävään oikomishoitoon. Nuorten hampaille soveltuu erikseen tarjolla oleva Invisalign Teen -menetelmä.

Invisalign-hoito on huomaamattomuuden lisäksi monelle myös varsin kivuton oikomishoito. Kipukokemus on tietenkin hyvin yksilöllinen asia, mutta Invisalign-menetelmä on yleensä hyvin vähäkipuinen – parhaimmillaan jopa täysin kivuton – tapa suoristaa vinot hampaat kauniiksi riviksi.

Invisalign-oikomishoidon kesto ja kustannukset

Invisalign-hoidon toteutustapa riippuu asiakkaan yksilöllisestä lähtötilanteesta. Hoitoaika vaihtelee noin neljästä kuukaudesta puoleentoista vuoteen. Arvion oman hoitosi kestosta ja hinnasta saat ensimmäisellä konsultaatiokäynnillä, jolloin suun tilanne kartoitetaan ja hoidontarve selvitetään perusteellisesti. Jo ennen konsultaatiokäyntiä voit halutessasi pyytää verkkosivujemme kautta maksuttoman hoitotoimenpide- ja kustannusarvion, joka ei vielä velvoita mihinkään.

Invisalign-hammaslääkäri määrittää hoidon keston omien erityistarpeidesi mukaan. Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti ja kontrollikäynnit vastaanotolla ovat useimmiten 8–10 viikon välein. Saavutetun hoitotuloksen ylläpitämiseksi tarvitaan lopuksi pysyvä retentio. Tähän voidaan käyttää yöllä pidettävää muottia tai hampaiden takapinnalle kiinnitettävää ohutta lankaa.

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden myös Acceledent-menetelmän hyödyntämiseen oikomishoidon yhteydessä. Lisäpalveluna ostettavan Acceledentin ansiosta oikomishoidon kestoa voidaan lyhentää jopa puolella.

eSmile on Invisalign-menetelmän erikoisosaaja

Invisalign-hoitoa on tarjottu eSmilellä jo vuodesta 2011 alkaen, joten kokemuksemme menetelmästä on vahva. Kansainvälisen tason ammattilaisemme arvioivat jokaisen asiakkaan tilanteen yksilöllisesti ja hoitosuunnitelma räätälöidään tuomaan paras mahdollinen lopputulos.

Vastaanottomme hammaslääkäri Hannu Vesanen on saavuttanut Invisalign Diamond Provider -tason, joka tarkoittaa vieläkin parempaa palvelua asiakkaillemme. Hannu Vesanen kuuluu myös estetiikan huippuosaajista koottuun Invisalign Esthetic Advisory Boardiin. Meillä voit luottaa olevasi varmoissa käsissä!

Lue lisää:
Kymmenen kysymystä Invisalign-oikomishoidosta Hinnasto