Esteettisen Hammashoidon Klinikka
010 219 8700
info(at)esmile.fi
Invisalign Olemme Invisalign huippuosaaja
Pyydä maksuton hoitoarvio › Varaa aika › Ennen ja jälkeen ›
Esteettinen Hammashoito
Esteettinen Hammashoito klipsu

Implantit & protetiikka

Palvelut

Esteettisen
Hammashoidon
Implantit ja protetiikka

Hymyile työtoverillesi, ja hänen päivänsä on parempi.

Hymyile leikkikentän lapsille, koska he ovat sydämensä kyllyydestä iloisia.

Joskus pieni pala titaania voi palauttaa hymyn kasvoillesi!

Ne, joilta puuttuu yksi tai useampia hampaita, saattavat tuntea olonsa epävarmaksi, mutta jokaisen hampaan puuttumisella on oma tarinansa: kenties tapaturma, karies tai ientulehdus on aukon syynä. Olipa syy mikä tahansa, asiakkaat haluavat, että he voivat pureskella kunnolla, säilyttää terveet hampaat ja tuntea itsensä viehättäväksi.

Erityisesti etualueilla on ensiarvoisen tärkeää, että hammaslääkärillä on kokemusta esteettisesti vaativien alueiden korjaamisesta. Vastaanotollamme keinojuurien hoitosuunnitelmasta ja esteettisestä lopputuloksesta vastaa hammaslääkäri Hannu Vesanen ja keinojuuret asentaa suu- ja leukakirurgit.

Implantti eli keinojuuri on titaanista valmistettu, leukaluuhun kiinteästi asennettava hampaan juuren korvaaja. Sen varaan voidaan rakentaa kiinteästi yksittäinen hammas tai useampia hampaita eli ns. siltoja. Niitä voidaan käyttää myös irtoproteesien kiinnittiminä.

Implantti voidaan asentaa, kun leukaluuta on riittävästi eivätkä anatomiset rakenteet, kuten poskiontelot ja hermokanavat, sijaitse liian lähellä asennuskohtaa. Nykyään luusiirteet ja keinoluu ovat mahdollistaneet vaativammatkin hoidot. Implanttihoitoa edeltää aina tutkimus ja röntgenkuvien otto. Implantteja voidaan asentaa henkilöille, joiden vastustuskyky ei ole alentunut vakavan yleissairauden vuoksi.