Esteettisen Hammashoidon Klinikka
010 219 8700
info(at)esmile.fi
Invisalign Olemme Invisalign huippuosaaja
Pyydä maksuton hoitoarvio › Varaa aika › Ennen ja jälkeen ›
Esteettinen Hammashoito
Esteettinen Hammashoito klipsu

Hampaiden valkaisu - eSmile

Palvelut

Esteettisen
Hammashoidon
Valkaisut

Hymyile aamulla naapurille, koska se voi pelastaa hänen työpäivänsä. Hymyile samalla aamulle: uusi päivä elämässä on alkanut.

Hampaiden valkaisu 

Hampaiden valkaisu on yksi helpoin ja yleisin esteettisen hammashoidon palvelu. Suurin osa asiakkaista, jotka haluavat parantaa hampaiden etualueen estetiikkaa posliinikuorikoilla tai etualueen täytteillä, haluavat tehdä valkaisun ennen muuta hoitoa. Näissä tapauksissa hampaiden valkaisu tehdään ensin ja posliinikuorikot ja täytteet tehdään sitten valkaistuun lopputulokseen.

Ennen valkaisua on hyvä tarkastuttaa hampaiston kunto. Turvallisen valkaisun takaamiseksi varmistetaan että suun terveydentila on hyvä ja hampaissa ei ole reikiä eikä hammaskiveä. Jos tarkastuksesta on enemmän kuin vuosi aikaa, valkaisutarkastus kannattaa tehdä suun terveystarkastuksen yhteydessä. Hammaslääkärin tarkastuksesta peritään normaali tutkimusmaksu, suuhygienistin valkaisutarkastus kuuluu valkaisun hintaan. Hampaiden valkaisun tekee aina suuhygienisti.

Valkaisutarkastuksessa arvioidaan mikä valkaisumenetelmä sopii asiakkaalle parhaiten. Valkaisutarkastuksen yhteydessä otetaan myös lähtöväri ja informoidaan asiakasta valitusta valkaisumenetelmästä ja annetaan kustannusarvio.

Vaihtoehtoja ovat hampaiden valkaisu kotona, vastaanottovalkaisu, kevytvalkaisu ja kombinaatiovalkaisu. Kombinaatiovalkaisu on paras menetelmä silloin, kun asiakas haluaa valkaisutuloksesta mahdollisimman vaalean. Varsinkin jos kulmahampaissa on vahvasti keltaisuutta tai lähtöväri on tummempi, on kombinaatiovalkaisu paras vaihtoehto. Kombinaatiovalkaisussa asiakkaalle jää myöhempää ylläpitohoitoa varten henkilökohtaiset muotit, joiden avulla valkaisutuloksen ylläpito on vaivatonta ja edullista.

Hampaiden valkaisuiden hinnat:

Hampaiden valkaisu kotona 270 euroa
Vastaanottovalkaisu 500 euroa
Kevytvalkaisu 299 euroa
Kombinaatiovalkaisu 600 euroa
 
Varaa aikasi maksuttomaan valkaisukonsultaatioon niin katsotaan Sinulle sopivin menetelmä.