Esteettisen Hammashoidon Klinikka
Pyydä maksuton hoitoarvio › Varaa aika › Ennen ja jälkeen ›
Esteettinen Hammashoito klipsu

Pistoshoidot ja täyteainehoidot

Esteettisen
Hammashoidon
pistoshoidot ja täyteainehoidot

Hymyile toisen onnellisuudelle ja vapaudelle yhtä paljon kuin omalle onnellisuudellesi ja vapaudellesi.

Suun ja kasvojen kauneuteen kuuluu ryppyjen ja juonteiden hoito

Useimmille ulkoinen olemus ja ensivaikutelma ovat äärimmäisen tärkeitä. Peilissä joka päivä näkemämme kuva vaikuttaa hyvinvointiimme ja siihen, millaisessa vuorovaikutuksessa olemme muiden ihmisten kanssa. Jos tunnemme näyttävämme hyvältä, me myös voimme hyvin.

Täyteaine-hoidot

Hyaluronihappoa on luonnostaan ihmisen elimistöstä, mutta iän myötä sen määrä vähenee. Hyaluronihapon teho perustuu sen kykyyn sitoa elimistössä olevaa vettä ja antaa ihokudokselle muotoa ja volyymia. Silloin kun ihossa olevat rypyt eivät johdu ilmelihaksien aiheuttamasta toiminnasta, uurretta voidaan tasoittaa ruiskutettavalla hyaluronihapolla. Nämä hoidot ovat täysin palautuvia toimenpiteitä. Hoidon vaikutus on nähtävissä välittömästi ja sen kesto elimistössä on noin 6-8 kuukautta. Useimmin hoidettuja alueita ovat nenähuulipoimu, suupielissä olevat uurteet ja huulien rajojen korostaminen ja huulten volyymin lisääminen. Kasvojen iän myötä menetettyjä volyymeja on alettu hoitaa myös syvempien kudosten injektioilla korjaamalla siten ihojuonteiden ja kudosten alas valumisen syitä. Tuloksena on hyvin luonnollinen kasvojen ilmeen virkistyminen ja nuorentuminen. Tällaiset syvät volyymitäytöt esim. poskipäiden ja otsan sivun ja leukakulman alueella palauttavat ja korjaavat kasvojen ikämuutoksia ja tarvittaessa sopusuhtaistavat kasvoja toivottuun suuntaan. Tavoitteena on, että hoitojen jälkeen potilaat näyttävät edelleen luonnollisilta itseltään.

Vastaanotollamme asiakas tarvittaessa puudutetaan, sillä täyteaineiden laittaminen yleensä koetaan hieman epämukavaksi. Ammattilaiselle suun alueen puudutukset ovat teknisesti helppoja suorittaa ja näin täyteaineiden laitto on täysin kivutonta.


Pistoshoidoista apua hampaiden narskutteluun, liikahikoiluun ja migreeniin

eSmile tarjoaa pistoshoitoja, joissa käytetään tunnettuja turvallisia ja tehokkaita aineita, joilla voidaan vähentää kohdelihaksen toimintaa ja suoristaa ilmelihaksiin annosteltuna ihoryppyjä. Vaikutus lihaksessa alkaa 1-2 viikon kuluttua pistoksesta ja vaikutus kestää 3-6 kuukautta. Kyseessä on täysin palautuva toimenpide. Käsittely voidaan uusia turvallisesti aineen hävittyä elimistöstä. Ihoryppyihin käytettävät aineet eivät aiheuta puutumisen tunnetta tai jäykkyyttä kasvoilla, niin kuin usein kuulee puhuttavan. Pientä punoitusta tai pistoskohdan turvotusta saattaa esiintyä. Meikkiä voi käyttää heti hoidon jälkeen. Useimmin esteettisiä hoitoalueita ovat kulmakarvojen välissä olevat kurtistuskohdat ns. Sibelius-rypyt, vaakarypyt otsassa ja silmien ympärillä olevat hymyrypyt.

Pistoshoidot ovat myös keino kontrolloida hampaiden narskuttelua. Pistoshoito suunnataan narskuttelijan vahvoihin puremalihaksiiin. Näin saadaan vähennettyä lihaksen toimintaa ja kiputilat usein häviävät kokonaan.

Pistoshoitoja voidaan käyttää myös kroonisen migreenin hoitoon, otsan liikahikoilun poistoon, lihasjännityspäänsärkyyn, suun ympäryslihasten hoitoon ja lievittämään kaulan lihasten kiputiloja.

Pistoshoidoissa eSmilella on käytössä turvalliset ja tunnetut lääkeaineet.

Lääketieteessä yleisesti botuliinin käyttö erilaisissa sairaustiloissa on selvästi lisääntynyt. Maailmassa arvioidaan annettavan 12-15 miljoonaa botuliinihoitoa vuosittain. Suuresta lukumäärästä huolimatta sivuvaikutusten määrä on pieni ja siksi botuliinia pidetäänkin hyvin turvallisena lääkeaineena.

Yhdistelmähoidot

Parhaaseen kokonaisvaltaiseen hoitotulokseen päästään käyttämällä edellisten täyteaineiden ja botuliinin yhdistelmähoitoa.

Säännöllisesti uusittuna yllämainitut hoidot säilyttävät kasvojen nuorekkuuden tasaisesti ilman, että kasvoihin tulisi yllättäviä muutoksia esim. kasvojen kohotuskirurgian vuoksi. Kirurgisin keinon tehtävä kertakaikkinen nuorennus yleensä perustuu kudosten kiristämiseen ja lopputulokset potilaille ja heidän läheisilleen saattavat tulla liian nopeina ja siksi luonnottomina.

Viimeisten vuosien trendi on uusien hoitomuotojen myötä vähentänyt tarvetta varsinaisiin kasvojen kirurgisiin kohotuksiin, joiden lukumäärät ovat laskussa.