Esteettisen hammashoidon klinikka

Helsinki

Espoo

Kuopio

Pyydä maksuton hoitoarvio › Varaa aika › Ennen ja jälkeen ›

Haemme toimipistevastaavaa Manskun ja AINOAn vastaanotoille

Haemme energiselle ja iloiselle pääkaupunkiseudun tiimillemme toimipistevastaavaa Manskun ja AINOAn vastaanotoille. 

Voit olla taustaltasi esim. suuhygienisti tai liiketoiminnan osaaja, tärkeintä on, että olet hyvä tiimipelaaja, jolla on kokonaisuuksien hahmotuskykyä ja itseohjautuvuutta. Tehtävässä edellytetään kokemusta työskentelystä suun terveydenhuollossa.

Toimipistevastaavana toimit lähiesihenkilönä hoitohenkilökunnalle, vastaat toimipisteen käytännön organisoinnista ja arjen sujuvuudesta tavoitteiden mukaisesti. Ohjaat tiimiäsi protokollan toteutumisessa ja varmistat kehityskohteiden ja ohjeiden jalkautumisen. Osallistut hoitohenkilökunnan rekrytointiin yhdessä esihenkilösi kanssa. Taustastasi riippuen työaikasi koostuu vastaavan tehtävien ohella kliinisestä työstä tai asiakaspalvelutehtävistä. 

Hakijalta odotamme sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisukykyä sekä hyvää englannin kielen taitoa. Tehtävässä tarvitaan itsenäistä työotetta, oma-aloitteisuutta, hyviä organisointitaitoja sekä erinomaista vuorovaikutus- ja yhteistyökykyä. Sinulla tulee olla kykyä hallita ja ymmärtää kokonaiskuvaa klinikan toiminnasta ja liiketoiminnallisista tavoitteista. Persoonallasi luot ympärillesi positiivista henkeä ja asennetta. www.esmile.fi/klinikkamme/henkilokunta

Kyseessä on vakituinen kokoaikatyö. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy 28.4.2023, mutta hakemuksia käsitellään jo hakuajan aikana.

Tiedustelut ja hakemukset palkkatoiveineen Terhi Vesanen terhi.vesanen[@]esmile.fi