Esteettisen Hammashoidon Klinikka
Pyydä maksuton hoitoarvio › Varaa aika › Ennen ja jälkeen ›

Hymy on hyvinvointia

Hymy on ilon ja onnen tarttuva ilmentymä. Se on myös kaunein luottamuksen osoitus ympärillämme oleville ihmisille. Mielestämme kaikilla on oikeus iloon ja nauruun hymyä tai hampaita häpeilemättä. Sitä paitsi iloisina elämme pidempään, tutkitusti.

LUE LISÄÄ ›

Hallitsemme esteettisen hammashoidon koko kirjon. Vain siten voimme luvata löytävämme kestävän ja mahdollisimman nopean ratkaisun jokaisen asiakkaamme henkilökohtaiseen huoleen. Kaikki asiakkaamme ovat meille samanarvoisia. Kohtaamme jokaisen asiakkaamme ihmisenä ja yksilönä, hänen tarpeensa, toiveensa ja huolensa kuunnellen ja huomioiden.

TUTUSTU PALVELUIHIMME ›

Hoitomme ovat mahdollisimman noninvasiivisia – pyrimme aina säästämään hampaiden omaa kudosta. Emme etsi helpointa tai nopeinta tietä, vaan parasta lopputulosta. Haluamme, että jokainen asiakkaamme voi aidosti ja vapautuneesti hymyillä elämälle.

KATSO HOITOJEMME TULOKSIA ›

Hannu Vesanen, Hammaslääkäri, AACD

Pyydä maksuton hoitoarvio,

vain muutamassa minuutissa!

  • Black Friday
    Musta perjantai, valkoiset hampaat. Black Fridayn kunniaksi kombinaatiovalkaisu -50 % koko viikon. Kombinatiovalkaisun hinta on … Lue lisää
  • eSmile – Kuopio muuttaa
    eSmile – Kuopio muuttaa uusiin tiloihin 3.6.2019. Palvelemme normaalisti toukokuun loppuun tutussa paikassa Ajurinkadulla. Uudet … Lue lisää